kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Labdarības akcija: Palīdzēsim iepriecināt Zemītes pagasta pensionārus!

21.12.2022

Zemītes sākumskolas kolektīvs labo darbu sarakstam var pievienot vēl vienu. Uz Ziemassvētkiem nolēmām iepriecinot sava pagasta seniorus. Uzreiz jāatvainojas, ka rūķis neaizbrida ciemos pie visiem. Kā jau visiem Ziemassvētku vecīša palīgiem, šajās dienās, darba daudz. Dāvanu radīšanā iesaistījās skolas bērni, darbinieki un bērnu ģimenes nāca talkā ar dāvanu maisiņu piepildīšanu. Tika saziedoti dažādi pārtikas produkti, saldumi un pašu gatavoti gardumi no pagraba. Skolēni gatavoja un rakstīja apsveikuma kartiņas un mācījās apsveikuma pantiņus.

21.decembrī organizējām rūķu gājienu pie senioriem, lai pārsteigtu viņus ar dāvanām un dzejoļiem. Apciemojām skolas bijušos darbiniekus, pensionāru ģimenes un vientuļos pensionārus. Rūķi gan deklamēja dzejoļus, gan dziedāja Ziemassvētku dziesmas, gan novēlēja veselību un priecīgus Ziemassvētkus. Senioru pārsteigums bija neviltots, teica labus vārdus, vēlējumus, arī rūķi saņēma cienastu, tik pacienāti ar saldumiem, viens otrs seniors skaitīja dzejoļus. Redzot prieku šo sirmgalvju acīs, jūtot viņu sirsnību un labestību, mums ir milzīgs gandarījums, ka akcija un pārsteigums ir izdevies.

Paldies 4.-6.klases skolēniem, kuri , neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem brida dubļus, peļķes un slideno ceļu. Viens darbs ir jau beigts, bet jau nākamais tiek steigts…

Tekstu sastādīja skolotāja Laura Bergmane

back to top