pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Iespēja sarūpēt iztikšanu pašu rokām!

21.03.2023 - 17.04.2023

teterevu-fons-pats-savas-saimes-galdam.jpgBorisa un Ināras Teterevu fonda programmā “Pats savam saimes galdam” tiek piedāvāts grūtībās nonākušām ģimenēm iegūs papildu iespēju un mudinājumu pašu rokām veikt zemkopības darbus, pārtikas sagādāšanai savam saimes galdam.

Kandavas novada iespēju fonds (KNIF) arī šogad ir uzņēmies īstenot šo projektu, lai dotu iespēju arī savām apkaimes trūcīgajām ģimenēm, mazturīgajiem un ģimenēm, kas nonākušas krīzes situācijā, gūt atbalstu sava saimes galda papildināšanai. Uz atbalstu dārzeņu sēklu un stādu iegādē var pretendēt ģimenes ar bērniem un cilvēki ar ierobežotu rocību, kas faktiski atbilst trūcīgo statusam un kuriem ir pieejama zeme (pašu īpašumā, nomāta vai labu kaimiņu atvēlēta), kurā  drīkst sēt un stādīt dārzeņus savu ikdienas vajadzību nodrošināšanai. Projekta dalībnieki ar projekta “Dari, baudi, dalies Kandavas apkaimē 2023”  pieteikuma anketu var iepazīties šī raksta beigās. Pieteikumus pieņemsim caur brīvprātīgajiem palīgiem pagastu pārvaldēs un sociālajā dienestā vai attālināti: pa e-pastiem.

Kontakti projektu pieteikumu iesniegšanai (ja aizpildāt projekta pieteikumu elektroniski un nosūtat uz norādīto e-pastu, lūdzu pazvaniet arī atbildīgajai kontaktpersonai savā teritorijā, lai izvairītos no kļūmēm par pieteikuma noklīšanu kādas elektroniskas kļūmes dēļ):

Zantes pagasts - sociālā darbiniece Ligita Feldmane, telefons: 28318172, e-pasts: ligita.feldmane@tukums.lv

Matkules un Vānes pagasts - sociālā darbiniece Agita Ķilpe, telefons: 28678132,

e-pasts: agita.kilpe@tukums.lv ,

Cēres pagasts –  Cēres pagasta pārvaldes vadītāja   Maija Jēce, telefons:   29143828,

e-pasts: maija.jece@tukums.lv

Kandavas pilsēta un Kandavas pagasts - vecākā sociālā darbiniece Ginta Freimane,

telefons: 29432060,  e-pasts: ginta.freimane@tukums.lv

Zemītes pagasts – bibliotekāre Solvita Kalinjuka, telefons: 29220076, e- pasts: zemitesbibl2012@inbox.lv

Jaunsātu pagasts- bibliotekāre Aija Tišlere, telefons: 22412341, e-pasts: jaunsatubibl@inbox.lv

Ar jautājumiem, saistībā ar par projekta pieteikuma aizpildīšanu un  iesūtīšanu, lūdzu vērsties pie projekta koordinatores Ērodejas Kirillovas telefons: 26527265, vai e-pasti:  knifkandava@inbox.lv ; erodeja@inbox.lv

Pieteikšanās projektam ir atvērta līdz 17. aprīlim ieskaitot.

PIETEIKUMA ANKETA ŠEIT

Projekta ietvaros ir paredzēts atbalsts vismaz 30 ģimenēm Kandavas apkaimē - Kandavas  pilsēta  un pagasts, Zemītes, Cēres, Zantes, Vānes, Matkules un Jaunsātu pagasti.

 Dalībniekiem, iespēju robežas, tiks lūgts pievienoties WhatsApp grupai vai Facebook grupai, lai kopīgi varētu padalīties attālināti ar dārzkopības sekmēm un iegūt informāciju par labākiem dārzkopības risinājumiem vēlamās ražas ieguvei. Vasarā plānojam individuāli apmeklēt projekta dalībniekus, lai klātienē tiktos un varētu sniegt informatīvu vai praktisku atbalstu uz jautājumiem, kas saistīti ar projekta gaitu. Viesošanās tiks noteikti iepriekš saskaņota ar projekta dalībnieku personīgi. Augustā ir paredzēta tikšanās  ar kafijas pauzi, vasaras ražas zupu un pieredzes apmaiņu projekta dalībniekiem Lauku sētā “Indāni”.

 Kandavas Miķeļdienas tirgus ietvaros, aicināsim projekta dalībniekus piedalīties ražas svētkos.

Projektu atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds programmas “Pats savam saimes galdam” ietvaros un mūsu novadā to realizē Kandavas novada iespēju fonds (KNIF).

teterovu-fonds-logo.jpg

back to top