pavasara-foto-majas-lapai5mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Novada svētkos erudīcijā sacenšas pagastu un Kandavas pilsētas komandas

28.05.2016 17:30
Jautājumu krustugunīs -komandu kapteiņi

Jautājumu krustugunīs -komandu kapteiņi

Novada svētku otrās dienas, 28.maija, pievakarē Kandavas Bruņinieku pilskalnā notika jautra erudīcijas spēle ar šova piesitienu- „Gudrimeļu zvaigžņu brīdis”, kurā savā zināšanā un varēšanā, spēkiem mērojās visu novada pagastu un Kandavas pilsētas komandas. 

Jautājumus spēlei bija sagatavojuši Kandavas novada skolu audzēkņi. 

Spēli vadīja Kultūras pārvaldes vadītāja Ziedīte Začeste, par muzikālu pauzi ar dziesmām gādāja Madara un Jānis, spēli vērtēja eksperti – novada domes kancelejas vadītāja Anita Dundure un novada muzeja vadītāja Sarma Anģēna, reklāmas pauzes īsināja un dažāda veida palīdzību komandām sniedza domes nekustāmā īpašuma speciāliste Dace Seile.

Interesantā, jautrā un smiekliem bagātajā spēlē, skatītāju atbalstīti un sumināti,  uzvaras laurus plūca Zemītes pagasta komanda, kurā startēja Zemītes pamatskolas direktore Maruta Vilumsone, tautas nama vadītāja Erodeja Kirillova un bibliotēkas vadītāja Solvita Kalinjuka.

Dāvanā par piedalīšanos visas komandas saņēma Atzinības rakstus un baltus galdautus, kurus uzklāt, nākamajos 4.maija „Baltā galdauta svētkos” un citos svinīgos pasākumos.

Ar īpašām dāvanām tika godināti 17 novada skolu audzēkņu, kas bija iesūtījuši visāķīgākos un interesantākos jautājumus, uz kuriem komandas tad nu arī atbildēja spēles vakarā.

Matkules pagasta komanda ar pagasta pārvaldnieci Dzidru Jansoni priekšgalā Cēres pagasta komanda noslēpusies zem cepurēm Kandavas komandas kapteinis Normunds Štoferts palīgos ņēmis titula "Gada jaunietis 2015. Kandavas novadā" ieguvējas Novada domes priekšsēdētāja vietnieks Alfreds Ķieģelis un viņa palīdzes no Kandavas pagasta Zantes pagasta komandas kapteinim Jānim Kālim līdzi skaistākās, talantīgākās un gudrākās pagasta dāmas Gudrās Vānes pagasta dāmas ar komandas kapteini pārvaldnieci Dainu Priedi ( vidū) Interesantā Zemītes pagasta komanda- pamatskolas direktore Maruta Vilumsone līdzi paņēmusi Tomātu un Eksperti Anita, Sarma un palīdze Dace Spēles vadītāja Ziedīte Začeste, aiz viņas Madara un Jānis Varbūt uz jautājumu izdosies atbildēt man?!- domā Cēres komandas mazā līdzjutēja Sportiskās aktivitātes izvilkusi Zantes pagasta komanda Reklāmas pauzē komandas izloka kājas vienojoties kopīgā dejā Kas jāattēlo Kandavas pagasta komandai?! Matkulei laimējies izvilkt "Mēmā šova" jautājumu Jautājumu krustugunīs -komandu kapteiņi Uzmanību! Tūlīt atskanēs šāviens un komandas kapteiņu duelis beigsies! Gudrie un erudītie novada skolu audzēkņi- jautājumu uzdevēji. Aplausi viņiem! Eksperti paziņo lēmumu- uzvarējusi Zemītes komanda! Un kas tad balvā?!- Protams, novada ģerboņa simbols- mežakuilis!
back to top