pavasara-foto-majas-lapai8mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas novada iespēju fonds apseko atbalstītos projektus

17.05.2017 14:00

dsc02835.jpg17. maijā Kandavas novada iespēju fonda (KNIF) uzraudzības komiteja devās ekspedīcijā, lai apsekotu 2016.gadā ar fonda atbalstu realizētos projektus.

Projektu konkursa “Dari pats!” mērķis ir veicināt iedzīvotāju grupu līdzdalību Kandavas novada vides labiekārtošanā, dzīves telpas uzlabošanā un radošu iniciatīvu īstenošanā. 2016. gadā Kandavas novada iespēju fonds ir atbalstījis četrus novada iedzīvotāju vai biedrību projektus, kuri tika apsekoti ekspedīcijas laikā.

Kandavā ir realizēti divi projekti, viens no tiem- Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas robotikas pulciņa vajadzībām esošie robotikas komplekti tika papildināti ar jauniem papildus komplektiem.

Kandavas novada amatnieku biedrība realizējusi projektu “Kāp droši”. Kā pastāstīja Amatnieku biedrības pārstāve Kitija Švīgere, sākotnēji tika veikta iedzīvotāju aptauja, pēc kuras rezultātiem secināts, ka pie ēkas abām ieejām būtu nepieciešamas margas, kas atvieglotu iekļūšanu muzejā un amatniecības centra telpās. Projekta ietvaros tas ir realizēts- pie abu ieeju kāpnēm ir uzstādītas margas.

Cērē ir īstenots projekts “Mājturības un floristikas kabineta iekārtošana”, kura ietvaros Cēres pamatskolas mājturības kabinetā ir iegādāti divi priedes koka galdi un krēsli. Projektu iesniedza Cēres pamatskolas skolotāja Evita Bērziņa, kura pastāstīja, ka pašu spēkiem ir arī izlīmētas tapetes, kas kabinetā rada mājīgu, neakadēmisku vidi.

Zemītes pamatskolas saimnieks sadarbībā ar skolēniem ir realizējis projektu “Lielformāta spēles bērniem”, ko ar lielu aizrautību izmēģināja KNIF uzraudzības komiteja.

back to top