kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas Mākslas un mūzikas skolas audzēkņu darbu izstāde "Satikšanās ziemā"

23.01.2018 - 28.02.2018

img_4289.jpgIr pagājis gads un atkal Kandavas Mākslas un mūzikas skolas audzēkņu darbu izstāde ar ziemai veltītu tematiku aicina uz satikšanos savus skatītājus! Ekspozīcijā aplūkojami zīmējumi, gleznojumi, keramika, apgleznoti šķīvji, papīra plastika, tekstildarbi un darinājumi no koka. 

30.janvārī Mākslas galerijā novada muzejā varēja tikties ar izstādes “Satikšanās ziemā” darbu autoriem un pedagogiem. Muzeja vadītāja Sarma Anģēna bija pārcilājusi atmiņā visu septiņu gadu izstāžu tematiku. Tik tiešām, jau no 2011. gada divas reizes gadā muzeja kolektīvs priecājas uzņemt savās telpās Mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstādes. Un viena no tikšanās reizēm vienmēr ir ziemā. Cik dažādas ziemas versijas tikai nav apspēlētas nosaukumos- ziemas brīnumi, ziemas noskaņa, gaidām sniegu, ziemas raksti, rūķu stāsti, ziemas dārzs un šogad- satikšanās ziemā.

Šogad izstādē dominē ļoti dzīvespriecīgas, spilgtas krāsas. Un kā vienmēr, izstādītie bērnu darbi ļoti organiski iekļaujas galerijas telpā, radot patīkamu uzrunājošu atmosfēru.

Kā sacīja Mākslas un mūzikas skolas direktore Maruta Balode, izstādīta ir tikai neliela daļa no četru mēnešu laikā tapušajiem darbiem. Ja gribētu izstādīt visus, būtu nepieciešama daudz plašāka zāle.  

Izstādi iespējams apskatīt līdz 28.februārim, esat laipni gaidīti!satiksanas_ziema_1.jpg

 


back to top