pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Konkursa "Gada jaunietis 2017" pretendentu tikšanās ar žūriju

08.02.2018 12:00 - 17:00
Žūrija vērtē jauniešu sagatavotās prezentācijas un iesniegtos diplomus un balvas
Žūrija vērtē jauniešu sagatavotās prezentācijas un iesniegtos diplomus un balvas

8. februārī jauniešu centrā „Nagla” notika konkursa „Kandavas novada Gada jaunietis 2017” dalībnieku vērtēšana.

Konkursam kopumā tika pieteikti desmit dalībnieki, kuri, tāpat kā iepriekšējos gados tika vērtēti trīs vecuma grupās. Žūrija vērtēja iepriekš iesniegtos dalībnieku pieteikumus-aprakstus, jauniešu sagatavotās prezentācijas, kurās atspoguļoja savu darbību, talantus, sasniegumus, kā arī iesniegtos diplomus, medaļas, balvas un citus apliecinājumus savai aktīvajai darbībai.

Grupā 13-15 gadi bija pieteikušies pieci pretendenti: Daina Krūmiņa un Niks Brīvers no Zantes pamatskolas, Katrīna Marta Krūmiņa no Zemītes pamatskolas, Elizabeta Heinsone no Cēres pamatskolas un Sintija Bondarenko no Kandavas internātvidusskolas.

Grupā no 16-18 gadiem bija trīs titula pretendenti: Sāra Dūniņa un Kristaps Kristers Ozols no Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolas 12. klases, un Selīna Margarita Bogdanova no Kandavas internātvidusskolas 9. klases.

Grupā no 19-25 gadiem startēja divas jaunietes: Ventspils Augstskolas studente Dārta Ošeniece no Vānes pagasta un Latvijas Universitātes studente Zelma Sergejeva no Kandavas.

Žūrijas komisija izvirza labāko jaunieti katrā vecuma grupā, paturot tiesības noteikt katrā vecuma grupā speciālu nomināciju  pēc saviem ieskatiem. Žūrijas komisijas locekļi: Inga Priede, Kandavas novada domes priekšsēdētāja; Kristīne Elksnīte, Izglītības pārvaldes vadītāja; Stefānija Neiberga, uzņēmēja; Ivars Lasis, deputāts, Vānes pamatskolas direktors; Raivis Bērziņš, deputāts, uzņēmējs; Roberts Rozentāls- Kultūras un sporta pārvaldes vadītājas vietnieks sportā.

Konkursa laureātu paziņošana un apbalvošana notiks 16.februārī plkst. 17:00 

Žūrijas komisija iepazīstas ar vērtēšanas kritērijiem Studiju un darba pienākumu dēļ, saziņa ar konkursa dalībnieci Dārtu Ošenieci notika attālināti Konkursa dalībniece Sāra Dūniņa, K.Mīlenbaha vidusskolas 12.klases skolniece Konkursa dalībniece Sāra Dūniņa, K.Mīlenbaha vidusskolas 12.klases skolniece Konkursa dalībnieks Kristaps Kristers Ozols, K.Mīlenbaha vidusskolas 12.klases skolnieks Konkursa dalībnieks Kristaps Kristers Ozols, K.Mīlenbaha vidusskolas 12.klases skolnieks Konkursa dalībniece Selīna Margarita Bogdanova, Kandavas internātvidusskolas 10.klases skolniece Konkursa dalībniece Selīna Margarita Bogdanova, Kandavas internātvidusskolas 10.klases skolniece Žūrija vērtē jauniešu sagatavotās prezentācijas un iesniegtos diplomus un balvas
back to top