pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

5.klases brauciens uz Paintbolu

16.05.2018

img_20180516_wa0009.jpg16.05.2018 5. klase devās braucienā uz Paintbolu tepat nāburgos Brocēnu novadā Paintbola parkā „Dāres”.  Sagaidīja brīnumjauka meitene Ilze ar tēti Arvīdu, kas 5. klasei izklāstīja paintbola vēsturi un noteikumus un spēle varēja sākties.

5. klase tērpās pilnā bruņu aprīkojumā, saņēmuši ieročus, sākumā izmēģināja tos uz mērķiem. Lai komandas tiktu godīgi sadalītas, skolotājs veica izlozi, kur komandu kapteiņi vilka papīru ar komandas dalībnieka vārdu. Tavu traku šaušanu!!! Cīņa noritēja ne pa jokam, lodes lidoja kā ugunīgas lapsenes, izsitot no ierindas dalībnieku pēc dalībnieka, jo laukums, kur notika spēle nebūt nebija no mazajiem, piedevām ar visādiem šķēršļiem, torņiem kā jau kara laukā piedienas. Saule arī darīja savu, bruņu vestes, ķiveres un aprīkojums nebūt nebija no vienkāršajiem, bet rezultātā sajūsma nebija valdāma, jo tika spēlēts otro un trešo reizi!

Pēc spēles dalībniekus jau gaidīja uz grila čurkstošas desas un smalkmaizes, kas rosināja brangu apetīti ikvienam. Pēc maltītes varēja arī kārtīgi izšūpoties un uzraut vienu dūšīgu volejbola spēli. Pēc tādas atpūtas 5. klasnieki devās uz Remti, kur Ralfs teicās tiem rādīt parku ar dabas jaukumiem. Bet vai nu pa ceļam spēsi paiet garām arī veikalam!? Auksts saldējums vilināt vilināja bērnus atveldzēt saulē sakarsušo dvēseli. Bet tavu bēdu... Saldējums iepakots tādā trauciņā, ka ar mēli neizķeksēsi nu nekādīgi, karotes arī pa rokai nav... Skolotājs teic:” Ko nu bolās kā smalkā restorānā, nav karotes, rekur visai lētas zobu birstes, ar kātu ķeksē tik to saldējumu laukā un liec uz kārā zoba, pēc tam mājās liec virsū zobu smēru „Colgate ring of confidence” un pucē zobus briljantbaltus. Tā arī darīja, zobu birste izrādījās varen labs rīks gan saldējumam, gan mājās noderēs zobu pucēšanai. Bērni pat veica eksperimentu vai Remtes zivis ēd saldējumu. Un izrādījās, ka ēd ar! Dod tik vēl!

Brauciens bij varen jauks, tomēr pulkstenis jau ar rādīja, ka jāsēžas busiņā un jāpucē vien mājās, kur nu vecāki jau prāšņās saviem lolojumiem kā nu gājis, ko redzējis un piedzīvojis.

Iesaku arī vecākiem braukt līdzi un piedalīties, būs interesanti!

 

                                                                                                                                                        Sk. Dainis

back to top