4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Apbalvoti izglītības iestāžu izglītojamie un pedagogi

30.05.2018

dsc_0242.jpg30.maijā Kandavas kultūras namā notika Kandavas novada izglītības iestāžu izglītojamo un pedagogu apbalvošanas pasākums par izciliem sasniegumiem aizvadītajā mācību gadā mācību priekšmetu olimpiādēs, skolēnu zinātniski pētnieciskajās konferencēs, sporta sacensībās, tika apbalvoti arī profesionālās ievirzes izglītības iestāžu skolēni par izcīnītajām godalgotajām vietām un Atzinību starptautiskos, valsts un reģionu konkursos. Tāpat tika apbalvoti pedagogi par šo skolēnu sagatavošanu.

"Mēs visi šajā pasaulē ienākam gandrīz vienādi, bet viss ir atkarīgs no tā, cik katrs mēs sevī ieguldām, un šodien jūs redzēsiet tos, kuri visvairāk ir ieguldījuši sevī. Paldies par jūsu darbu un turpināsim strādāt!", atklājot pasākumu sacīja Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Elksnīte.

Klātesošos sveikt bija ieradusies Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede, viņa sacīja, ka skolēni un pedagogi īstus svētkus svin divreiz gadā- uzsākot skolas gaitas septembrī un maija beigās, kad var atskatīties uz sasniegtajiem rezultātiem un plūkt sava darba augļus.  

Apbalvojamo saraksts

Izcilnieku saraksts

back to top