kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Svētku koncerts Jaunā gada ieskaņā novada audžuģimenēm, aizbildņu ģimenēm un domubiedriem

12.01.2019 13:00

dsc_0024.jpg12.janvārī Kandavas kultūras namā vēl jaunā gada noskaņā pie svētku eglītes satikās novada aizbildņu un audžuģimenes un domubiedri. Šāda jaungada satikšanās, pateicoties Kandavas novada Iespēju fonda vadītājas, deputātes un audžumammas Signes Ezeriņas iniciatīvai jau kļuvusi par ikgadēju pasākumu.

Pasākuma dalībniekus sveica Kandavas novada domes priekšsēdētājas vietniece Gunda Cīrule.  Priekšsēdētājas vietniece sacīja paldies visām novada aizbildņu un audžuģimenēm par dāvāto mīlestību, par ieguldīto darbu un sirds siltumu, ko viņi sniedz viens otram. “Kas tad ir ģimene? Tā ir vieta, kur tu vienmēr jūties atbalstīts, tie ir cilvēki, kas vienmēr ir blakus un sniedz beznosacījuma mīlestību un rūpes. “ G. Cīrule vēlēja izturību, pacietību, savstarpēju sapratni, un to, lai šīs pozitīvās īpašības būtu gana daudz arī turpmāk.

Jauku koncertu lielajiem un mazajiem sniedza Kandavas Deju skolas audzēkņi un patīkamu muzikālu pārsteigumu bija sagatavojusi Bērziņu- Pīternieku ģimene no Cēres pagasta.

Dodoties mājup, katrs bērns saņēma dāvanā spēli no organizācijas “Ziedot.lv”  un Kandavas novada Iespēju fonda.

Jaungada rūķis ieved pasākuma dalībniekus dejas pasaulē Svētku koncertā aizbildņu un audžuģimenēm dejo Kandavas Deju skolas audzēkņi Novada aizbildņu un audžuģimenes sveic Kandavas novada Iespēju fonda vadītāja Signe Ezeriņa Muzikālu pārsteigumu bija sagatavojusi Bērziņu- Pīternieku ģimene no Cēres pagasta Apsveikums aizbildņu un audžuģimenēm no Kandavas novada domes priekšsēdētājas vietnieces Gundas Cīrules
back to top