pavasara-foto-majas-lapai2mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Iniciatīvu diena Kandavā - Kandavas jauniešu diena ar Skeitparka sezonas ievizināšanu!

25.05.2019 12:00 - 16:00

festival.jpgBiedrības "Kandavas novada Jauniešiem" biedri, aktīvisti un jaunieši aicina ikvienu 25. maijā plkst.12:00 uz Jauniešu iniciatīvu Kandavā "Jauniešu diena Kandavā", kas tiks atzīmēta ar skeitparka sezonas ievizināšanu!

Šī ir pašu jauniešu iniciatīva un ideja īstenot pasākumu, kurā laikā ikviens varēs atrast sev nodarbošanos! Būs iespēja gan skeitot, gan baudīt mūziku, gan zīmēt ar hennu, gan spēlēt dažādas galda spēles, gan izmēģināt savus spēkus orientēšanās vai dažādās radošajās aktivitātēs. Tā pat būs iespēja iepazīties ar jauniešu iespējām NVO un kas ir jaunatnes organizācija!Aktivitāšu klāsts būs plašs un tās nodrošinās paši jaunieši.  

Informējam, ka pasākuma laikā dalībnieki var tik filmēti un fotografēti, iegūtie video vai foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma publikāciju sagatavošanai.

Veselīgi atgādinām: Paķer ķiveri! Katrs pats atbild par savu un apkārtējo drošību un labsajūtu!

Piebilde: Alkoholam un apreibinošām vielām NĒ!

Šī aktivitāte norisinās Projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!"  ietvaros, šis ir biedrības "Kandavas novada Jauniešiem" un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas valsts budžeta finansējuma ietvaros. 

Informāciju par projektu lasi un skati šeit!

logo.jpg

back to top