kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Iedzīvotāju sapulce Kandavā

14.10.2019 17:30

dsc_0006.jpg14.oktobrī Kandavas kultūras namā uz tikšanos ar domes vadību un speciālistiem tika aicināti pilsētas iedzīvotāji.

Kā ierasts, sapulces sākumā domes priekšsēdētāja Inga Priede klātesošos informēja par pašvaldības budžetu, kā arī īsā prezentācijā demonstrēja pašvaldības īstenotos projektus un plānotās nākotnes ieceres.

Viens no ievērojamākajiem īstenotajiem projektiem šogad ir Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Zīļuks” energoefektivitātes paaugstināšana, kuras rezultātā pēc veiktajiem aprēķiniem tiks samazināts primārās enerģijas gada patēriņš par 337 118,60 kWh/gadā. Šī projekta kopējās izmaksas ir 754 131,38 EUR, bet no pašvaldības budžeta tika tērēti 271 726,38 EUR.

Tuvākajā laikā noslēgsies Pulvertorņa jumta rekonstrukcijas darbi, šogad Pulvertornim arī izgatavoti un ielikti logu slēģi un durvis. Septembrī Promenādes rotaļu laukumā uzstādīts jauns aprīkojums- piramīda un vingrošanas komplekss, nodrošinot bērniem iespēju aktīvi darboties svaigā gaisā. Veikti arī citi pilsētas labiekārtošanas darbi.

Šobrīd Kandavas pilsētā aktīvi norit “Kandavas komunālo pakalpojumu” uzsāktā kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu paplašināšana. Projekta ietvaros, būvdarbi jau ir veikti Skolas ielā, pašlaik tie notiek Raiņa ielā, bet līdz 2020.gada pavasarim paredzēts tos veikt arī Kandavas pilsētas Lāčplēša, Parka, Sabiles, Kurzemes, Vidzemes, Uzvaras, Lielā, un Tūju ielās.

Vēl šogad plānots veikt strūklakas atjaunošanu pie Bruņinieku pilskalna un uzsākt darbus pie Laivu piestātnes pie Abavas tilta izveides.

Par aktuālo savās jomās klātesošos informēja arī domes izpilddirektors E.Dude, Pašvaldības policijas priekšnieks R.Zariņš un SIA "KKP" valdes loceklis Dz.Rušmanis.

back to top