pavasara-foto-majas-lapai10mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aizvadīta Kandavas novada čempionāta basketbolā spēle KLT pret GL Kandava

11.12.2019 19:00 - 21:00

4.jpg11.decembra vakarā Kandavas lauksaimniecības tehnikuma zālē tika aizvadīta kārtēja Kandavas novada čempionāta spēle. 

Laukumā tikās Tehnikuma komanda un jaunizveidotā GL Kandava basketbola komanda. GL Kandava dažādu apstākļu dēļ ieradās uz spēli tikai piecu spēlētāju sastāvā,bet ierindā bija komandas vadošie spēlētāji Kristaps Gotfrīds un Artis Rudzītis. Jāpiemin, ka no malas izskatījas, ka GL Kandava nenovērtē pretinieku un nav noskaņojusies spēlei pilnībā. Jau no pirmajām minūtēm spēle gāja punkts punktā un pirmā ceturtdaļa beidzās Kandavas lauksaimniecības tehnikuma zīmē. Otrajā ceturtdaļā spēle kļuva fiziskāka, jo abas komandas bija nobriedušas izcīnīt uzvaru. Pēc spēles pirmā puslaika vēl joprojām +3 tehnikumiešiem. Otrais puslaiks sākās GL Kandavas zīmē, jo komanda beidzot bija iesilusi un nobriedusi spēlēt nopietni. Tajā pašā momentā tehnikuma rindās ļoti labi iesaistījās arī komandas spēlējošais treneris Arvis Savčenko. GL Kandava ieskrējās un ne brīdi neatskatījās atpakaļ un izcīnīja uzvaru spēlē ar rezultātu 74:66. Jāpiebilst,ka ar jaunā spēlējošā trenera piesaistīšanu tehnikumieši ir palikuši vēl bīstamāki un būs diezgan ciets rieksts pārējām Kandavas novada čempionāta komandām!

GL Kandava : K.Gotfrīds 24p+17ab,R.Rozentāls 23p+6ab+8rp,A.Rudzītis 17p+12ab,E.Priede 8p, A.Arbidāns 2p+6ab.

KLT: M.Radvils 17p+9ab,A.Savčenko 11p+7ab,D.Kinslers 9p,G.Krautmanis 9p, Ģ.Celms 7p,D.Bondarenko 7p+13ab,O.Štrauss 6p+11ab

attachment3.jpg

back to top