pavasara-foto-majas-lapai11mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

10. septembris Kandavā- Tēva dienas zīmē

10.09.2023 11:00

img-20230910-wa0009.jpgKandavā 10. septembrī  divās norises vietās - Rīgas Vācu kultūras biedrības filiālē "Štempeļhofa" un Kandavas multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā "Nagla"  - ar interesantām aktivitātēm tika aizvadīta Tēva diena. 

Latvijā plaši pazīstamais pārmaiņu treneris Arturs Šulcs ar viesiem diskutēja par tēva tapšanu jau kopš bērnības. Komandas piedalījās īpaši izveidotā interaktīvā pārgājienā "Ī - ĪSTĀ tēvu taka", pēc kā visi izsalkušie baudīja Kandavas īstās latvju saimnieces Kitijas Švīgeres meistardarbu  - rudens zupu. Pēcpusdienu bagātināja gan lielformāta spēles, gan T-kreklu dizaina konkursa uzvarētāju apbalvošana, gan iepazīšanās ar vectēvu, kas bīstamāks par datoru.

Tēva diena aizvadīta, un jau laicīgi aicinām uz nākamiem pasākumiem! Viena vieta uz brieža vienmēr ir brīva! Kandavnieki un Tukuma novada ģimenes - esiet aktīvi savas pilsētas pasākumu apmeklētāji!

Pasākumu finansiāli atbalstīja Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem, programma "Ģimenei draudzīga pašvaldība".

Īstenotājs: Latvijas Vācu savienība. Pateicamies Tukuma novada domei un Kandavas un pagastu apvienībai par organizatorisko atbalstu!

back to top