pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām pieteikt apbalvojumu saņemšanai 2023. gadā

14.09.2023 - 15.10.2023

31122208156184660115410671880841492530032146n.jpgAicinām Tukuma novada iestādes, uzņēmumus, biedrības, domes komisijas un pagastu konsultatīvās padomes iesniegt pieteikumus balvu piešķiršanai “Tukuma novada domes Cildinājuma balva”, “Tukuma novada domes Atzinības raksts” un “Tukuma novada Goda pilsonis”, kā arī citiem apbalvojumiem, pamatojoties uz NOLIKUMU “Par Tukuma novada pašvaldības apbalvojumiem un piešķiršanas kārtību” (skatīt šeit).

Ar domes apbalvojumu “Tukuma novada domes Cildinājuma balva” tiek izteikta atzinība par augsti profesionālu, godīgu, brīvprātīgu darbu kādā atsevišķā nozarē, novada vides vizuālā vai pozitīva tēla veidošanā vai par mūža ieguldījumu novadam nozīmīgās jomās.

Ar domes apbalvojumu “Tukuma novada domes Atzinības raksts” tiek izteikta atzinība un pateicība par ieguldīto darbu Tukuma novada labā fiziskām un juridiskām personām, kuru devums ir vairojis novadnieku pašapziņu un lepnumu par Tukuma novada pagastiem un pilsētu.

Iesniedzot pieteikumu balvām “Tukuma novada domes Cildinājuma balva” un “Tukuma novada domes Atzinības raksts”, par pretendentu jāiesniedz šādas ziņas:

  • fiziskai personai: personas vārds, uzvārds, dzimšanas dati, dzīvesvietas adrese, amats vai nodarbošanās, dzīves gaitas apraksts; nozīmīgāko darbu vai nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvojuma piešķiršanu;
  • juridiskai personai: pilns juridiskās personas nosaukums, juridiskā vai pastāvīgas darbības vietas adrese; darbības virziens un nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvojuma piešķiršanu.

Ar domes apbalvojumu “Tukuma novada Goda pilsonis” tiek izteikta atzinība un pateicība fiziskai personai par izciliem un nozīmīgiem sasniegumiem, kas nesuši Tukuma novada vārdu valstī un pasaulē, fiziskas personas vārds tiek iemūžināts Tukuma novada vēsturē.

Iesniedzot pieteikumu balvai, par pretendentu jāiesniedz šādas ziņas:

personas vārds, uzvārds, dzimšanas dati, dzīvesvietas adrese, amats vai nodarbošanās, dzīves gaitas apraksts;  nozīmīgāko darbu vai nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvojuma piešķiršanu.

Pieteikumus apbalvojumiem jāiesniedz līdz šā gada 15. oktobrim Tukuma novada pašvaldībai papīra vai elektroniskā formātā. Pieteikumu papīra formātā iesniedz personīgi Klientu apkalpošanas centros, pagastu pārvaldēs vai nosūta pa pastu uz adresi Talsu iela 4, Tukums, Tukuma novads, LV-3101 (sūtījuma saņemšanas datums 15. oktobris). Pieteikumu, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, nosūta uz pašvaldības e-pastu: pasts@tukums.lv.

back to top