pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Jaunkandavas halovīnu skrējiens

29.10.2023 18:30

20231029182754.jpgSvētdien, 29.oktobrī notika piedzīvojumu sacensības komandām tumsas apstākļos „Kandavas halovīnu skrējiens 2023”. Septiņas reizes pasākums bija aizvadīts pilsētas centrālajā daļā, astotajā – izvēlēta tika Jaunkandava. Ar mērķi iepazīstināt ar ne tik izgaismotām teritorijām un mazliet meža.

Iepriekš pieteikušās 13 komandas (49 dalībnieki) no Kandavas un Tukuma sacensību vakarā pulcējās pie virvju trases Daigones ielā. Pirms starta saņemtais uzdevums vēstīja, ka ar kartes un apraksta palīdzību ir jāapmeklē 10 objekti, kuros vai nu jāuzņem komandas pašbilde vai jāatbild uz jautājumu. Komandām tika dots laiks - 1 stunda.

Rezultāti TOP 7 (komandas, kuras izcīnīja 10 un vairāk punktus):

1.„Marinētie gurķīši” (Jānis, Gustavs, Emīls) - vienīgie izpildīja visus uzdevumus - 12 punkti; 2. „Philipinpini-brain freez” (Sintija, Gunda, Zita, Kristīne) - 11 p.; 3. „Helo-Trio” (Kristīne, Ralfs, Gunita) - 11 p.; 4. „Teletūbiji” - 10 p.; 5. „Ķirbīši” - 10 p.; 6. „Trēži-blēži un citi zvēri” - 10 p.; 7. „DARAM” - 10 p. Vienādu punktu gadījumā augstāku vietu ieņēma tā komanda, kura ātrāk finišēja. Divus punktus varēja saņemt par komandas atbilstošu noformējumu un piedalīšanos „ātrās pieteikšanās akcijā”. Šeit jāpiebilst, ka ar noformējumu dažas komandas tiešām bija pacentušās.

Pasākuma organizatori (Kandavas un pagastu apvienība) saka paldies dalībniekiem, izmantoto teritoriju pārvaldniekiem (īpašniekiem) un tiem, kas pieskatīja pasākuma drošību. Uz tikšanos nākamgad!

Informāciju sagatavoja: ULDIS VĒCIŅŠ

back to top