pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Rakstnieks un komiķis Rihards Čerkovskis. Stāvizrāde "PATIESĪBA PAR BĒRNU AUDZINĀŠANU"

27.01.2024 17:00

“Esmu gatavs atklāt bērnu audzināšanas aizkulises, par kurām klusē daudzi vecāki, man nesaprotamu iemeslu dēļ! Pēdējos 3 gadus esmu pavadījis izolācijā ar saviem bērniem, un vienu brīdi man likās, ka es sajukšu prātā… Mājās mūžīga nekārtība, troksnis, strīdi… Jā, protams ir arī skaisti mirkļi, piemēram, kad bērni aizbrauc paciemoties pie vecvecākiem…”

Rakstnieks un komiķis Rihards Čerkovskis nāk klajā ar savu 5 stāvizrādi. Šoreiz tā būs par bērnu audzināšanu, bērnības traumām, dzīvi laukos, par iluzoru laimes sajūtu, ko internetā bieži rada jaunās māmiņas, par izglītības sistēmu un visu, kas saistīts par un ap bērnu audzināšanu!

Izrādes mērķis ir sapulcināt kopā vecākus, kas arī saskaras ar grūtībām bērnu audzināšanā, lai kopīgi viens otru atbalstītu, un iedrošinātu piedzīvot “Gaišāku nākotni”.

Kā arī uz izrādi tiek aicināti visi tie, kas vēl nav kļuvuši par jaunajiem vecākiem, šī izrāde viņiem var būt laba kontracepcija vai viela pārdomām…

Ieeja pasākumā no 18 gadu vecuma!

Ieejas maksa: EUR 10,-

Biļetes jau tagad  iespējams iegādāties te:  https://www.bezrindas.lv/lv/stand-up-patiesiba-par-bernu-audzinasanu/12417/

stavizrade-ig.jpg

back to top