pavasara-foto-majas-lapaimazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Lāčplēša diena Zantē

11.11.2023 18:00

whatsapp-image-2023-11-11-at-21-39-13-1.jpg11.novembrī lieli un mazi zantenieki kuplā skaitā pulcējās pie skolas, lai, turpinot tradīciju, dotos Lāčplēša dienas atcerei veltītajā lāpu gājienā uz Piemiņas vietu pie ozola. Liels prieks par tik lielu iedzīvotāju atsaucību! Par drošu un organizētu gājienu kā vienmēr rūpējās Zantes zemessargi.
Šī ir diena, kad pieminam tos, kuri cīnījās, tos, kuri nepadevās, tos, kuri nosargāja Latviju. Piemiņas vietā tika noliktas svecītes un pasākuma noslēgumā visi klātesošie vienojās kopīgā dziesmā, kas izskanēja mūžīgai Brīvības cīņās kritušo karavīru piemiņai.

Paldies par sadarbību Zantes pamatskolas vēstures skolotājai Zanei Laktiņai un 8.klases skolotājai Antrai Grundmanei. Paldies skolēniem – Adrianai Mušketovai, Lindai Grinšponei, Reinim Zonbergam un Markusam Mušketovam!

Paldies vienmēr atsaucīgajiem Zantes zemessargiem, īpaši Raitim Evarsonam. Paldies zemessargam Edijam Strogonovam, kuram šogad bija tas gods nest Latvijas karogu! Paldies Zantes pamatskolas jaunsargiem un vadītājam Jānim Pūpolam! Paldies visiem zanteniekiem, kas piedalījās un bija kopā!

back to top