4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām pieteikt īpašumus noformējumu konkursam “Ziemassvētku Smukums 2023”

29.11.2023 - 15.12.2023

smukums2022.jpgTurpinot aizsākto tradīciju, veicinot svētku noskaņas radīšanu Tukuma novadā, Tukuma novada pašvaldība izsludina Ziemassvētku noformējumu konkursu “Ziemassvētku Smukums 2023”.

Aicinām novada iedzīvotājus un iestādes piedalīties Ziemassvētku noformējuma veidošanā, veicinot aktīvu sadarbību un līdzdalību ziemas smukuma radīšanā un svētku svinēšanā pilsētās un pagastos.

Pieteikties konkursam var ikviens – izglītības iestādes, pakalpojumu, tirdzniecības, finanšu pakalpojumu un rūpniecības uzņēmumi, privātpersonas gan ar privātmāju un pagalmu noformējumiem, gan daudzdzīvokļu ēkās dzīvojošie ar rotātajiem balkoniem un lodžijām.

Savu un kaimiņa veikumu konkursam var pieteikt no 4. līdz 15.  decembrim:

  • aizpildot anketu (pieejama: https://ieej.lv/p2PCT);
  • zvanot katras attiecīgās pagasta pārvaldes, Kandavas pilsētas un pagastu apvienības vai Tukuma novada pašvaldības administrācijas klientu apkalpošanas centram Tukumā, (kontaktinformācija skatāma: www.tukums.lv sadaļā “Kontakti”).

Ziemassvētku rūķi pieteiktos objektus dosies lūkot no 18. decembra līdz 22. decembrim un vērtēs noformējuma atbilstību Ziemassvētku tematikai un noskaņai, kā arī objekta vizuālā koptēla kvalitāti gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā.

Lai Ziemassvētku gaidīšanas prieks un sirsnība rod vietu arī jūsu sirdīs!

Konkursa nolikums

back to top