pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apmeklējis Tukuma novadu

08.02.2024

53516465038546fa7e20fk.jpg8. februārī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs oficiālā vizītē viesojās Tukuma novadā. 

Tā sākās Kandavas Lauksaimniecības Tehnikumā, kur prezidents tikās ne vien ar pašvaldības vadītāju Gundaru Važu, priekšsēdētāja vietnieci Ingu Priedi, Kandavas un pagastu apvienības vadītāju Jāni Mazitānu un skolas vadību, bet arī tehnikuma studentiem. Topošie lauksaimniecības mehanizācijas tehniķi izrādīja savu praktisko mācību vidi, savukārt, topošie pavāri demonstrēja gūtās iemaņas galdu servēšanā un uzkodu gatavošanā.

Vizīte turpinājās Pulkveža Oskara Kalpaka profesionālā vidusskolā, kur skolas audzēkņi izrādīja ekipējumu un apgūtās iemaņas. Tālāk Valsts prezidents devās uz "Pure Chocolate" fabriku, kur visiem klātesošajiem speciālista pavadībā bija vienreizēja iespēja apskatīt trifeļu tapšanas procesu.

Dienas laikā Valsts Prezidents E.Rinkēvičs devās uz uzņēmumu SIA “Lindstrom Prodem” un Vilomix Baltic ražotni, godinot Z.A. Meierovica piemiņu, nolika ziedus pie pieminekļa Tukuma vecpilsētā un apskatīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Tukuma daļu.

Dienas noslēgumā Tukuma 2. vidusskola Aktu zālē notika iedzīvotāju tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču!

Foto: Tukuma novada pašvaldība un Valsts prezidenta kanceleja.

back to top