pavasara-foto-majas-lapai8mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Joku dienas humoršovs “Kandava The Best”

01.04.2024 17:00

3.jpg1. aprīlī Kandavas kultūras namā notika jau trešais ikgadējais joku dienas pasākums “Kandava The Best”. Šogad pasākumā piedalījās piecas dažādu interešu komandas, kuras pārstāvēja Kandavas Fitnesa kluba meiteņu komanda, Matkules teātris ar komandu “Jauda”, Kandavas Deju skola, jauniešu muzikālā grupa “Līdz tumsai” un Cēres aktieru trupa “Pastarīši”.

Katras komandas dalībnieki demonstrēja savu talantu un izdomu, izturēdami trīs aizraujošus pārbaudījumus - popiela, ēnu deja un modes iznāciens. Šie uzdevumi prasīja gan radošumu, gan komandas darbu, un katrs no tiem bija unikāls savā izpildījumā.

Pasākumu godam vērtēja izcilības no dažādām mākslas nozarēm - dziedātājs- leģenda Žoržs Siksna, populārā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Indra Burkovska un šovu zvaigzne Magone. Pasākumu ar lielu profesionalitāti vadīja TV režisors Arvīds Babris.

“Kandava The Best” ir pierādījums tam, ka humoram un izklaidēm ir svarīga vieta mūsu ikdienā, un tas spēj vienot cilvēkus no dažādām paaudzēm un interesēm. Pasākums sniedza neaizmirstamus mirkļus gan dalībniekiem, gan skatītājiem, un mēs ar nepacietību gaidām nākamo gadu, lai redzētu, ko jaunu un aizraujošu mums sagatavos Kandavas un pagastu talanti.

back to top