pavasara-foto-majas-lapai7mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Noslēdzies "Eiropas Solidaritātes korpuss" Solidaritātes projekts "OZONS!"

06.01.2024

2.jpgEsam ļoti priecīgi, ka sadarbībā ar biedrību "Kandavas novada jauniešiem" mums izdevās īstenot mūsu pirmo  Eiropas Komisijas "Eiropas Solidaritātes korpuss" projektu "Ozons!".

Projekts norisinājās sākot ar 11.01.2023. un ilga līdz 10.01.2024.

Projekta mērķis bija jauniešu pašapziņas un emocionālās labklājības celšana, nepieciešamo zināšanu un prasmju apguve, lai veicinātu jauniešu līdzdalību sabiedrības demokrātiskajos procesos un sniegtu iespēju jauniešiem uzlabot mentālās veselības stāvokli un palīdzētu iesaistīties vietējās kopienas aktivitātēs un mācību procesos izglītības klātienes procesos.

Projekta laikā īstenojām 14 dažādus pasākumus, iesaistot vairāk kā 300 jauniešus, kā arī notika jauniešu atbalsta grupas tikšanās un jauniešiem bija pieejamas arī individuālas kouča konsultācijas.

Esam pateicīgi "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" par atbalstu un jauniešiem draudzīgo attieksmi! Īpašs paldies mūsu sponsoriem un ģimenēm, kas neļāva padoties un bija kopā ar mums! Mums šis bija lielisks un vērtīgs gads "ozonā"!

"OZONS!" komanda

Projekts finansēts ar Eiropas Komisijas “Eiropas Solidaritātes korpuss” atbalstu, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra.

back to top