pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām uz tikšanos ar Latvijas NBS majoru, Zemessardzes štāba virsnieku Jāni Slaidiņu

12.05.2024 12:00

untitled-1920-x-1080-px--1.webpSvētdien, 12. maijā, Kandavas Lauksaimniecības tehnikums ielūdz ikvienu uz tikšanos ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku majoru, Zemessardzes štāba virsnieku Jāni Slaidiņu.

No plkst. 12.00, Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma aktu zālē, pasākuma apmeklētājiem tiek piedāvāta unikāla iespēja iesaistīties diskusijās ar pieredzes bagāto militārpersonu, aplūkot no frontes atvestās trofejas – krievu armijas ekipējumu – un izmantot iespēju veikt ziedojumu Ukrainas armijai nepieciešamo dronu iegādei, saņemot J. Slaidiņa grāmatu par Ukrainas kara vēsturi – «No Krimas līdz Marinkai».

Jānis Slaidiņš ir viens no zinošākajiem speciālistiem par Krievijas agresijas izraisīto karu Ukrainā, kurš vienmēr gatavs atbildēt uz visdažādākajiem ar šo tēmu saistītajiem jautājumiem. J. Slaidiņš teju katru darba dienu ir redzams kanāla TV24 veidotajā raidījumā “Aktuālais par karadarbību Ukrainā”, kurā viņš informē skatītājus par esošo situāciju dažādos frontes sektoros, krievu kārtējām neģēlībām, tajā skaitā apdzīvoto vietu raķešu apšaudēm, un citiem jaunumiem.

Uz pasākumu laipni aicināts ikviens interesents!

back to top