pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Tukuma novadā norisināsies Gravel Weekend festivāls riteņbraucējiem

09.08.2024 - 11.08.2024

gravel-weekend-2024-small.webpNo 9. līdz 11. augustam Tukuma novadā, tostarp Cēres pagastā norisināsies Gravel Weekend festivāls riteņbraucējiem.

Pati sacensību diena būs 10. augusts, kad no plkst. 10.00 festivāla dalībnieki varēs doties tā sauktajās “dārgumu medībās“ jeb piedalīties orientēšanās spēlē Tukumā un tā apkārtnē. Sportistu starti mazliet vēlāk – vispirms 134 kilometru garajā distancē un pēc tam – 67 kilometru braucienā. Jāpiebilst, ka šogad sacensības īpašas arī ar to, ka iekļautas Vispasaules gravel riteņbraukšanas seriālā «Gravel Earth Series».

Mazākajiem riteņbraucējiem būs iespēja startēt bērnu distancē «Limonāde», kurā starts paredzēts sestdienā plkst. 12.35 Pauzeru pļavās. Šis būs bezmaksas pasākums, un tajā var piedalīties ikviens jaunais velobraucējs. Viss, kas nepieciešams, lai piedalītos – velosipēds un aizsargķivere, kā arī laicīga ierašanās, lai reģistrētos, jo dalībnieku skaits, ko palaist trasēs, tomēr ir ierobežots.

Sacensību dalībnieki, kā šobrīd plānots, finišēs laika posmā no 14.00 līdz 16.00. Apbalvošana un noslēguma ballīte – ap 20.00. Bet, kā jau minēts, sacensību vietā būs ko redzēt un piedzīvot arī pārējā laikā.

Maršruta karte šeit

Foto: https://gravelweekend.com/grav...

back to top