pavasara-foto-majas-lapai3mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavā aizvadīta 21. Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskā diena

21.08.2024 10:00

img-1594.webp21. augustā Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā pulcējās 140 mazie sportisti, lai piedalītos 21. Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskajā dienā – pasākumā, kas jau vairāk nekā divas desmitgades iedvesmo jauno paaudzi uz sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu.

Pasākums sākās ar svinīgu atklāšanu, kurā tika pacelts olimpiskais karogs un stadionā iedegta olimpiskā lāpa. Šogad godpilno lāpas ienešanas pienākumu pildīja Kandavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkne Marta Šteinberga, kura nesen Latvijas čempionātā vieglatlētikā izcīnīja sudraba medaļu lodes grūšanā. Šis simboliskais brīdis radīja īpašu noskaņu un motivēja jaunos sportistus, kas ar lielu aizrautību piedalījās dažādās sacensībās.

Sacensību programmā bija iekļautas vairākas individuālās sporta disciplīnas, kas ļāva bērniem izmēģināt savus spēkus tāllēkšanā, basketbola soda metienos, 40 metru skrējienā un futbola sitienos. Mazie sportisti parādīja lielisku cīņas garu un prieku par kustību, radot patiesi olimpisku atmosfēru.

Paldies par sadarbību Latvijas Olimpiskajai komitejai! Liels paldies Kandavas sporta skolai un Sporta klubam "Kandava" par šī brīnišķīgā pasākuma organizēšanu! Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskā diena ir kļuvusi par nozīmīgu tradīciju, kas jau 21 gadu rosina mazos uz fiziskām aktivitātēm un veicina sportisku dzīvesveidu.

Ar nepacietību gaidām nākamā gada sacensības un jaunas sportiskās uzvaras! Tiekamies atkal nākamgad!

Foto: Liena Trēde, "Neatkarīgās Tukuma Ziņas"

back to top