pavasara-foto-majas-lapai10mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Līgas Holodņikovas mākslas darbu izstāde

09.08.2016 - 22.08.2016

liga_holodnikova_afisa.jpgMani sauc Līga Holodņikova man ir svaigi 18 un es nāku no Auces. Savu nākotni vēlas saistīt ar mākslu un tāpēc izmantoju visas sev sniegtās iespējas, lai attīstītos un sasniegtu savu mērķi. Šis izstāžu cikls ir viena no iespējām, pirmais projekts un lielais solis tuvāk iecerētajam. Kopumā norisināsies sešas izstādes. Tās būs Aucē, Bēnē, Dobelē, Ādažos, Kandavā un Jaunakmenē Lietuvā. Izstāžu tapšanā liels atbalsts ir saņemts no Auces novada pašvaldības konkursa kultūras un sporta projektiem. arī jaunietes vecākiem.

Izstādēs būs apskatāmi desmit darbi, kas atspoguļo aktuālas jauniešu problēmas un emocijas, tādējādi radot sabiedrībā izpratni par mūsdienu jauniešu sajūtām un domām. Mans mērķis ir lauzt sabiedrībā radušos stereotipus par mākslu un tās veidiem, rādot, ka mākslas darbus var izveidot arī ar datorprogrammu palīdzību, ne tikai ar otu un krāsām. Darbi veidoti, pārveidojot meitenes pašas fotogrāfijas, izmainot krāsas, līnijas, pievienojot citus objektus. Emocionālie, dažādas izjūtas raisošie attēli tika uzdrukāti uz audekla, pārtopot interesantās gleznās.

Līga vēlas aicināt jauniešus pašiem meklēt iespējas, kā piepildīt savus sapņus, kā padarīt sava novada dzīvi interesantāku. Ir svarīgi rīkoties un darīt visu sava mērķa labā, lai tā piepildīšana sniedz gandarījumu ne tikai pašam, bet arī citiem

back to top