pavasara-foto-majas-lapai10mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Projekta nedēļas 1.diena.

29.09.2016

img_20160929_161344.jpg

29.septembrī norisinājās skolotāj dienas pasākums, kuru organizēja 9.klase.
Jaunie skolotāji 9.klases skolēni lieliski tika galā ar savu uzdevumu – sagatavojot skolēnus skolotāju sveikšanas mirklim. Jaunāko klašu skolēniem tika iemācīti dzejoli, vēlējumi un apsveikumi. Skolotāji pa šo laiku piedalījās savā mācību stundā, kuru vadīja 9.klases skolniece Gunita Pole. 
9.klase sagatavoja nelielu foto filmu, kas aizkustināja ik vienu skolotāju.
Miķeļi – latviskās tradīcijas
Jau otro gadu skolā esam pamainījuši Miķeļdienas svinēšanas tradīcijas kārtību. Miķeļdienas tirdziņš notiek skolas telpās. Skolēnu un vecāku aktivitāte ir pietiekoša. Ir gan tirgot gribētāji un pirkt gribētāji. Skolēni sacepusi dažādus gardumus, pagatavojusi sukādes. Pārdod arī izaudzēto ražu tomātus, rudens avenes, ābolus. Vēl cits pagatavojis rokdarbu.
Pēc tirgus aktivitātēm notika rudens pārgājiens ar uzdevumiem. Pārgājienā piedalījās arī vecāki. Kopā piedalījās deviņas komandas, katrai dots koka nosaukums, kas pārgājiena laikā jāatrod un jāapraksta, veidojot koka pasi. Komandai  bija jāatmin rēbuss, jāpieveic šķēršļu josla, jāatšifrē ziņojums un jāveic maršruts pēc kartes. Daudz pozitīvu emociju izraisīja „Meža veča” tēla veidošana no dēlīšiem un dabas materiāliem. 
Pēc spraigā darba visi pulcējās pie kopīga ugunskura skolas parkā. Kopīgi sildījāmies, cepām desiņas, draiskojāmies un pārrunājām piedzīvoto mežā, pļavā un trasītē.
Daudz labu vārdu no vecāku puses un gandarījums par izdevušos dienu. Skolēniem mājasdarbs  - pārgājiena izvērtējums rakstos, zīmējumos vai kolāžā. Pirmā projekta nedēļas diena aizvadīta veiksmīgi. Otrā būs Mārtiņos.

back to top