vejsparns.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas pirmsskolas izglītības iestādei “Zīļuks” – 45

26.01.2023

1bd-zilukam-45.jpgNo 23. līdz 27. janvārim ar radošiem un izzinošiem pasākumiem un aktivitātēm,  Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde “Zīļuks” atzīmēja savu četrdesmit piekto jubileju.

Svētku nedēļā bērni kopā ar audzinātājām rotaļnodarbībās apguva bērnudārza vēsturi, apskatīja fotoalbumus, dziedāja iestādes himnu, gatavoja svētku dekorus, dāvanas un apsveikumus, kas pēcāk bija apskatāmi izstādē. Par godu jubilejas ballītei tika iets rotaļās un klāts svinību galds ar pašu gatavotiem veselīgiem našķiem.

Jubilejas kulminācija notika 26. janvārī- darbinieku dienā, kurā godināja ilggadējos PII “Zīļuks” darbiniekus. Gaviļniekus svētkos sveica arī Kandavas un pagastu apvienības vadītājs Jānis Mazitāns.

Atklājot jubilejas svinības, bērnudārza vadītāja Dina Tauriņa sveica visus pasākuma dalībniekus un izteica, cik lepna jūtas ar tik pieredzes bagātu, kvalificētu un noturīgu darbinieku komandu. Ģimeniskums, sirsnība un radošums - šīs trīs īpašības vieno visus Zīļukā strādājošos. Paldies tika teikts ne tikai audzinātājām, bet arī auklītēm un visiem citiem darbiniekiem, kuri ikdienā rūpējas, lai bērni justos ērti un omulīgi.

Īpaši tika sumināti sešpadsmit ilggadējie PII “Zīļuks” darbinieki: Inese Adsone, Maija Egle, Gunta Talsmane, Dagnija Lāce, kuras nostrādājušas vairāk kā 40 gadus; Gunita Šmite, Sarma Frīdenberga, Sanita Štrāla, Valda Trubača, Sigita Pušmucāne, Evija Jansone, Solvita Vinberga-Bambe, Valda Vjaksa, Lita Vītola, kuras nostrādājušas vairāk kā 30 gadus un Mudīte Skrastiņa, Laila Goldberga, Inese Kačika, Inta Štoferte un Dina Tauriņa, kuras bērnudārzā “Zīļuks” strādājušas vairāk kā 20 gadus.

Visus aizkustināja bērnudārza mūzikas skolotājas Lienes Grosas sagatavotais koncerts, kam sekoja apsveikumi, dāvanas, spēles par un ap bērnudārza vēsturi un atmiņu stāsti.

back to top