vejsparns.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Ziemassvētkus ieskandina novada audžu un aizbildņu ģimenes

16.12.2017 13:00

img_2836.jpg16.decembrī Valdeķu kultūras namā uz Ziemassvētku ieskandināšanu pulcējās Kandavas novada aizbildņu un audžuģimeņu kuplā saime. 

Kā liels un priecīgs pārsteigums mazajiem, Ziemassvētku vecītis kopā ar rūķiem neatbrauca ziemeļbrieža Rūdolfa vilktās kamanās, bet atjāja brašu zirgu mugurās. Un kā gan vecītis lai ierastos kamanās, ja sniegs vēl nav uzsnidzis!

Sagaidījuši Ziemassvētku vecīti, visi devās uz kultūras namu, kur svētku pasākums turpinājās ar jautrām rotaļām un dejām kopā ar jestro vecīti, pēc tam ciemos ieradās četrkājainie draugi- suņi un viņu saimnieces no Rīgas. Bērni varēja saķemmēt suņu kažokus, draiskoties kopā ar viņiem un vērot, kā tie paklausa savām saimniecēm, izpildot dažādas komandas.

Novada audžu un aizbildņu ģimenes sveica Latvijas Bērnu fonda prezidents Andris Bērziņš un Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede. Jau piekto gadu katra novada audžu un aizbildņu ģimene saņem saldas pakas no Latvijas Bērnu fonda. Andris Bērziņš vēlēja visiem labu veselību un izturību, darot svētīgo darbu, visiem Laimīgu Jauno gadu un gaišus Ziemassvētkus. 

Katra ģimene saņēma dāvanu - Borisa un Ināras Teterevu fonda dāvinātu sveci, kas darināta biedrībā "Cerību spārni" Siguldā, un kuru izgatavojuši cilvēki ar īpašām vajadzībām. 

Ziemassvētku pasākumu organizēja Kandavas novada Iespēju fonds.1111111.jpg

 tf_lv.jpg

back to top