4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Seminārs "Kā atsiet karmiskos mezglus un nesasiet tos"

13.06.2018 18:00

Karma nav nekas negatīvs vai nolemtību nesošs, kā mūs bieži biedē dažādi informatīvie materiāli. Par to, kas tas īsti ir un kā, to izprotot, pamatīgi atvieglot un uzlabot savu dzīvi, runāsim seminārā 13.jūnijā, Kandavā!

Ar gadiem tieši tās jomas, kurās netiec pie mērķa vai kuras nevari sakārtot, kļūst arvien nozīmīgākas un nozīmīgākas, un tieši šajās jomās jebkurš sasniegums ir zelta vērts.

Ticu, ka zemapziņā zinām, ka tieši šīs jomas ir tās pašas svarīgākās, kuras mums šai dzīvē jārisina. Ka tie jau ir tie dzīves lielie uzdevumi.

Ja iemācīsimies sakārtot šīs jomas – dzīvē pakāpsimies par pakāpienu augstāk jeb tiksim par solīti tālāk. Tieši šādi aug mūsu dvēseles un ego spēks un gudrība.

Jautājums – ko darīt? Kā nesajukt prātā, dzenoties pēc nerealizējama sapņa vai nerealizējamiem mērķiem?

Atceries, kā ūdens var sagrauzt akmeni. Un tas ūdens jau netrako. Tas nedara kaut ko īpašu. Tas tikai pil un pil akmenim konkrētā vietā, un akmens padodas.

Seminārā parunāsim par karmiskām mācībām jeb mācībām, kuru cēlonis ir meklējams pirms mūsu piedzimšanas. Šādas mācības mums ir tikai kādas 3-4, kuru būtība un mūsu izjūtas ir vienas un tās pašas visas dzīves garumā, neatkarīgi no cilvēkiem, kas tajās iesaistīti.

back to top