pavasara-foto-majas-lapai6mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām Kandavas novada topošās un jaunās māmiņas pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

06.03.2019 - 27.03.2019

maminas_smekesana.jpgAicinām Kandavas novadā dzīvojošas topošās un jaunās māmiņas, kuras vēlas atmest smēķēšanu, pieteikties smēķēšanas atmešanas grupā*. Nodarbības būs bez maksas un notiks no 6. marta līdz 27. martam Zantes ģimenes krīžu centrā, Skolas iela 4, Zantes pagastā, Kandavas novadā.

Pirmā – informatīvā smēķēšanas atmešanas atbalsta grupas nodarbība notiks trešdien, 6. martā no plkst. 11.00 – 12.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Inesi Grantu, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās 3 atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā, trešdienās, sākot no 13. marta, no plkst. 11.00 – 14.00, turpat, Zantes ģimenes krīžu centrā, Skolas iela 4, Zantē.

Uz nodarbībām aicinām ikvienu smēķējošu Kandavas novada tuvējās apkaimēs dzīvojošu topošo vai jauno māmiņu, kura smēķē un vēlas atmest smēķēšanu, vai ir saņēmusi veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēta to darīt.

Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma.

PIETEIKŠANĀS. Aicinām pieteikties, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai

sūtīt pieteikumus uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot sekojošu informāciju – “Vārds, uzvārds, tālr. numurs, – Zantes māmiņu grupa”. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar organizatoriem, zvanot uz tālruņa numuru - 26180109.

Vairāk informācijas: ESparveselibu.lv, nesmekesu.lv

* Atbalsta grupa notiek Veselības ministrijas projekta “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” ietvaros. Līdz 2019. gada martam visā Latvijā notiks 50 smēķēšanas atmešanas atbalsta grupu nodarbības.

Pilotprojekts smēķēšanas atmešanai norisinās LR Veselības ministrijas ESF projekta “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” (identifikācijas Nr.9.2.4.1/16/I/001) ietvaros. Pilotprojektu realizē personu apvienība “Atkarības speciālistu apvienība”.

1a.jpg

back to top