pavasara-foto-majas-lapai5mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Plaši nosvinētas Lieldienas Kandavā

31.03.2024 12:00 - 14:00

2.jpg31. marta saulainā Lieldienu dienā Kandavas promenādē pulcējās pilsētas iedzīvotāji un viesi, lai kopīgi svinētu pavasara lielākos svētkus. Pasākums piedāvāja bagātīgu kultūras programmu, radošas darbnīcas un konkursus, kas priecēja gan lielus, gan mazus svētku apmeklētājus.

Svētki iesākās ar muzikālu izrādi “Pasaku sargi”, kurā piedalījās talantīgi Rīgas aktieri. Pateicība Aīdai Ozoliņai, Lailai Kirmuškai, Edgaram Liepam un Jānim Kirmuškam par aizraujošo izrādi.

Līga Aukšmuksta no Kandavas un Latvijas Ornitoloģijas biedrība ar Ķemeru Nacionālo parku nodrošināja izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes, tostarp Putnu būrīšu pagatavošanas darbnīcu. Ģirts Dzērve no Sabiles sniedza padomus būrīšu izgatavošanā, savukārt Z/S "Lejaskroķi" parūpējās par pūkaino mīluļu parādi. Jolanta Tipāne no Talsiem iepriecināja bērnus ar poniju un zirdziņu izjādēm.

Svētku laikā tika apbalvoti konkursa "Skaistākā Lieldienu ola" uzvarētāji.

Konkursa galveno balvu kategorijā “Dekori uz Apvienības izsniegtās sagataves” ieguva Linda Grunte un Inga Brigere no PII “Zīļuks” grupiņas “Zemenītes”, sev iegūstot lidojumu ar gaisa balonu, bet mazajiem audzēkņiem iespēju apmeklēt leļļu izrādi "Trīs sivēni".

Galveno balvu kategorijā “Dekori bez sagataves” – naudas balvu 200 EUR apmērā saņēma Kandavas Jauniešu iniciatīvu centrs "Nagla".

“Skatītāju simpātijas balva”, kuru noteica balsojums Apvienības oficiālajā Facebook kontā saņēma Guntars Indriksons, SIA “Linda-1”.

Pārējie konkursa dalībnieki tika godināti ar dāvanu kartēm uz kādu no Kandavas kultūras nama organizētajiem pasākumiem. Paldies Astrai Keišai, Inesei Auziņai, Jolantai Brigerei un Agnijai Jaunbrālei, Līgai Baškirovai, Ketijai Kadiķei, Intai Savickai, Zanei Krautmanei, Kristīnei Briedei, Renāram Caunem, Guntai Šteinbergai un Ivaram Marašinskim no SIA “Kandavas ceļi”.

back to top