pavasara-foto-majas-lapai6mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas pilsētas svētkos norisinās aizraujošais šovs "Dejo kā zvaigzne Kandavā"

24.05.2024 20:00

dsc-0944.webp24. maijā, Kandavas pilsētas svētku ietvaros, vecpilsētas Promenādē pulcējās daudz iedzīvotāju un viesu, lai vērotu vēl nebijušu šovu "Dejo kā zvaigzne Kandavā". Šis pasākums kļuva par vienu no svētku kulminācijām, piedāvājot skatītājiem neaizmirstamu vakaru, piepildītu ar aizraujošiem deju priekšnesumiem un spilgtiem stāstiem.

Šovā piedalījās septiņi pāri, katrā no tiem bija profesionāls dejotājs, bet partneris – ar dejām nesaistīts cilvēks. Katrs pāris bija sagatavojis unikālu deju priekšnesumu, ar kuru tika izstāstīts kāds stāsts..

Vakara gaitā skatītāji ar telefona balsojuma palīdzību noteica šova uzvarētājus – uzvaras laurus plūca pedagogs Valters Frickauss ar partneri Evitu Ernštreiti. Viņi izdejoja iespaidīgu pirmatnīgu ča-ča-ča, kas iekaroja skatītāju sirdis un atnesa pāra uzvaru.

Pasākumu vadīja sporta deju dejotājs un zumbas instruktors Ingus Stauģis, kurš ar savu enerģiju un harizmu nodrošināja vakara norisi un izklaidēja publiku. Žūrijas ekspertu lomās iejutās Sarmīte Erkena, Talsu aerobikas un deju festivāla organizatore, aerobikas un sporta trenere; Lelde Kovaļova, seriāla "Nelūgtie viesi" kino producente un rakstniece; un Andris Daugaviņš, seriāla "Nelūgtie viesi" aktieris. Viņu profesionālie vērtējumi un uzjautrinošie komentāri piešķīra šovam papildu odziņu.

Starplaikos skatītājus izklaidēja Rio Samba Show dejotājas, kas ar saviem krāšņajiem priekšnesumiem un žilbinošajiem tērpiem radīja karnevāla atmosfēru un pacēla vakara enerģijas līmeni vēl augstāk.

Pasākuma organizatori izsaka sirsnīgu pateicību visiem dejotājiem par drosmi izkāpt no savas komforta zonas un piedalīties šovā: pedagogs Valters Frickauss un partnere Evita Ernštreite, pedagogs Inna Freiberga un partneris Igors Zaļevskis, pedagogs Laima Frickausa un partneris Andis Ābelīts, pedagogs Sonora Grinberga un partneris Jānis Mazitāns, pedagogs Baiba Volfa un partneris Jānis Priekulis, pedagogs Rainers Ikvilds un partnere Evita Rubene, pedagogs Andra Eimane un partneris Uģis Brūklene.

Paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja šo nebijušo pasākumu, padarot to par neaizmirstamu notikumu Kandavas pilsētas svētkos!

back to top