4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Domes priekšsēdētājs piedalās diskusijā par bezdarbu un nodarbinātību reģionos raidījumā "Īsi un konkrēti"

23.03.2016 21:00

_isi-un-konkreti_.jpgTrešdien, 23.martā plkst. 21:00 kanālā Re:TV raidījumā „Īsi un konkrēti” tiks diskutēts par tendencēm nodarbinātības un bezdarba jomā. Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts ar Nodarbinātības valsts aģentūras pārstāvi Egīlu Vidžupu un citiem pašvaldību vadītājiem pārrunās aktualitātes bezdarbnieku apmācību procesā, izaicinājumus, kas skar darbaspēka nodrošinājumu un darba vietu aizpildīšanu. Tiks meklēti arī dažādi iespējamie risinājumi problemātiskajos reģionos un bezdarba situācijas mazināšanai Latgalē.

Diskusijā piedalīsies Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda, Jaunpiebalgas novada domes priekšsēdētājs Laimis Šāvējs, Dagdas novada domes priekšsēdētāja Sandra Viškere un Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras finanšu un attīstības departamenta direktora vietnieks, Attīstības nodaļas vadītājs Egīls Vidžups.

Diskusiju raidījums "Īsi un konkrēti" ik trešdienu plkst. 21:00 kanālā Re:TV risina reģioniem aktuālos jautājumus kopā ar pašvaldību pirmajām personām un valdības pārstāvjiem.

Video pašreklāma:

https://www.youtube.com/watch?v=Toicb1cijko&feature=youtu.be

back to top