4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Šonedēļ Kandavā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19

11.09.2021 10:00 - 15:00

tversana.jpg11.septembrī no plkst. 10:00 līdz 15:00 Kandavas kultūras namā Vakcinācija pret Covid-19. Bez iepriekšējas reģistrācijas. Līdzi jāņem pase vai personas apliecība.

Šonedēļ izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 notiks Kandavā, Koknesē, Pļaviņās, Bērzgalē, Jaunjelgavā, Skrīveros, Viļānos, Višķos, Ambeķos un Naujienā. Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās pašvaldības un vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji.

 

Sestdien, 11. septembrī, izbraukuma vakcinācija notiks:

no 10.00 līdz 15.00 Kandavas kultūras namā

no 9:00 līdz 12:00 Koknese kultūras namā

no 13:00 līdz 16:00 Pļaviņu kultūras namā

no 10:00 līdz 15:00 Bērzgales kultūras namā

 

Svētdien, 12. septembrī, izbraukuma vakcinācija notiks:

no 9:00 līdz 12.00 Jaunjelgavas kultūras namā

no 13:00 līdz 16:00 Skrīveru Kultūras centrā

no 7:00 līdz 14:00 Viļānu gadatirgū pilsētas stadionā

 

“Rudens periodā izbraukuma vakcināciju plānojam turpināt, realizējot pieeju – iespēja saņemt vakcīnu pēc iespējas tuvāk cilvēku ikdienas gaitām. Plānojam un būsim apdzīvotās vietās, kur vakcinācijas aptvere ir zema  un ikdienā iespēja saņemt vakcīnu pret Covid-19 nav tik plaša,” akcentē NVD vakcinācijas projekta vadītāja Eva Juhņēviča. Paralēli rudenī ciešā sadarbībā ar pašvaldību sociālajiem dienestiem notiks izbraukuma vakcinācijas pagastos. Kā pirmie šādu praksi realizē Augšdaugavas sociālais dienests, sadarbībā ar kuru izbraukuma vakcinācijas notiks Augšdaugavas novada pagastos – šonedēļ tie notiks: 8. septembrī Višķu un Ambeķu pagastā, 10. septembrī Naujienas pagasta Vecstropu sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības centrā.

 

Izbraukuma vakcinācijā pamatā tiks vakcinēts ar Pfizer vakcīnām. Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu, savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim - pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

 

Nedēļas nogalē darbosies arī vakcinācijas punktu tirdzniecības centros, to darbības dienu grafiks, kā arī vakcīnu saraksts, kas tajos pieejams, atrodams šeit.  Šī tabula tiek atjaunota reizi nedēļā pirmdienās līdz plkst.10:00.

back to top