pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Sportiskas aktivitātes "Sveiciens rudenim!" Zantes pamatskolas parkā

02.09.2022 09:00 - 12:00

img-20220902-wa0000.jpg   2.septembrī jau no paša rīta Zantes pamatskolas parkā bija dzirdami jautri smiekli un draudzīga čalošana, piedaloties sportiskās aktivitātēs ”Sveiciens rudenim”.

   Parka teritorijā  tika izveidotas stacijas ar dažādiem uzdevumiem, kuri jāveic sadarbojoties grupai.  Veicamie uzdevumi bija daudz un dažādi, piemēram, kopīgi “jātransportē” spainis ar bumbiņām tikai ar virvju palīdzību, vai  jāpārnes “slimnieks” uz segas. Bija uzdevumi, kuros visai grupai jāparāda kopīga deja, satverot partnera rokas zem ceļiem, jāveido piramīda no 1/3 daļas kāju kopskaita, jāpārvar “purvs”, lai neiešķindas zvaniņi u.c.

   Gan lielus, gan mazus priecēja piepūšamās atrakcijas Lego un Mcqueen ar mūziku un disco gaismām. Pat mazā Elza (1,3 gadi) kopā ar opi izmēģināja piepūšamo slidkalniņu. Pasākumā iesaistījās jaunsardzes vadītājs J.Pūpols ar šaušanas apmācību un ugunskura iedegšanu ar krama palīdzību.

    Sveiciens rudenim tika nodots godam – ar satikšanās prieku pēc vasaras brīvlaika, ar sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā un mācoties sadarboties dažādās situācijās.

   Paldies Egijai Lācei, Aijai Gulbei-Karlsonei un Agrim Kodolam par aktīvu piedalīšanos, veicot tiesnešu un žūrijas pienākumus.

  Zantes pagasta sporta organizatore Tija Tripāne

back to top