pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicina ziedot represēto piemiņas vietas labiekārtošanai Kandavas stacijā

25.09.2022 09:00 - 15:00

afaic-ziedot-darzenus.jpgNodibinājums "Kandavas novada iespēju fonds" aicina uz ziedojumu vākšanas akciju, lai atbalstītu aktivitāti "Represēto piemiņas vietas labiekārtošana Kandavas stacijā".

Akcija notiks 25. septembrī vecpilsētas promenādē Kandavas Miķeltirgū. Tiks piedāvāts pret brīvprātīgu ziedojumu ikvienam akcijas atbalstītājam, iegādāties projekta "Dari, baudi, dalies Kandavas apkaimē 2022" dalībnieku sarūpētos dārzeņus un ziemas krājumus.

Aicinām mūsu dalībnieku piedāvājumu papildināt ikvienam interesentam ar saviem dārzeņiem vai ziemas krājumu burciņu, kuru pievienotu mūsu akcijas piedāvājumam.

Ja arī Tu vēlie ko ziedot šai akcijai- atnes uz tirdziņu un pievieno savu devumu, vai ierodies mūsu stendā un pret ziedojumiem iegādājies kaut ko no mūsu piedāvājuma.

Tiem, kas vēlas ziedot produkciju šai akcijai, lūdzam sazināties ar projekta koordinatori Ērodeju Kirillovu T.26527265 līdz 23. septembrim.


 Ziedojumus represēto piemiņas vietas labiekārtošanai iespējams veikt arī ar pārskaitījumu zemāk norādītajā bankas kontā. Nodibinājums “Kandavas novada iespēju fonds” šīs idejas realizēšanai, ir uzsācis ziedojumu vākšanas akciju, kura ilgs līdz 2022. gada 1. novembrim.

Rekonstrukcijai ir izstrādāta tāme un atrasts tās īstenotājs. Tāmes kopējā summa ir 7260,00 EUR, no kuras gandrīz 5 tūkstoši EUR sastāda izmaksas jauno akmeņu iegādei, uzstādīšanai un vārdu gravēšanai.  Rekonstrukcijas darbu rezultātā vieta tiks sakārtota un papildus piemiņas akmenim tiks izvietotas 2 akmens plāksnes, kurās būs iegravēti tie novadnieku vārdi, kuri, pēc izsūtījuma, Latvijā vairs nevarēja atgriezties, jo bija miruši. Plānotā rekonstruētās vietas  atklāšana iecerēta 2022. gada 11. novembrī.

Ziedojumus lūdzu ieskaitīt:

Nodibinājums „Kandavas novada iespēju fonds”

Reģistrācijas numurs:  40008211409

Banka: AS „Citadele banka”,   PARXLV22

Konta numurs: LV74PARX0013779840001

Obligāta norāde ieskaitījuma izsekošanai un novirzīšanai plānotajam mērķim: Represēto piemiņas vietai Kandavas Stacijā

Aicinām atbalstīt šo ieceri, jo katrs Eiro ir nozīmīgs ieguldījums šīs vēstures lappuses un cilvēku piemiņas saglabāšanā

back to top