pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas helovīns noskriets

29.10.2022

kandavas-h-skrejiens-2022-titulbilde.jpg29.oktobra vakarā Kandavā pulcējās maskās tērptas komandas, lai dotos Helovīnu skrējienā. Uz starta stājās 41 dalībnieks 10 komandās (no Kandavas un Tukuma). Kā noskaidrojās pēc finiša, 5 dalībnieki no dažādām komandām bija klasesbiedri, nodrošinot aizraujošu sacensību savā starpā.

Komandām stundas laikā bija jāapmeklē 10 dažādās Kandavas kāpnes un jāsaskaita pakāpieni atbilstoši nosacījumiem. Par precīzām atbildēm varēja saņemt punktu. Vienāda kopējā punktu skaita gadījumā, augstāku vietu ieguva tā komanda, kura uzdevuma pildīšanai patērēja mazāk laika. Pēc finiša visas komandas saņēma balvu par aktivitāti. Apkopojot rezultātus tika noskaidrots, ka trīs komandas ir ieguvušas 10 punktus. Laiks komandas sakārtoja pa vietām:

1.vietā ierindojās„Mazie mošķīši”(Priednieki un draudzene);

2. - „Rūmenes spoki” (Ķempeļi un Vilkauši);

3. - „Zetmaņu ģimene”.

Pārējās vietas sadalīja „Asie pipariņi”(9 punkti), „Pintiķi”(8), „Kā gribēšu, tā darīšu!”(7), „Ātrie baisuļi”(7), „Helo-Trio”(6), „Lēnie baisuļi”(2) un „Baismīgie baisuļi”(2). Atvadoties komandas interesējās vai līdzīgs pasākums notiks arī nākamgad. Notiks!

Pasākumu rīkoja Kandavas kultūras un sporta centrs.

back to top