pavasara-foto-majas-lapai8mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Baltijas Enduro rallijs 2019

06.07.2019 10:00

06072019_enduro_zante.jpgOrientēšanās sacīkstes motocikliem un kvadracikliem ar speciāliem testiem, kas skatāmi skatītājiem. 

 DIENAS KĀRTĪBA: 
10: 00 RALLY starts (no Zantes stadiona)
19:00 – RALLY finišs 
20:00 – Uzvarētāju apbalvošana

DISTANCE: ap 120 km

 TRASE: meža ceļi, meža takas, grūti izbraucamas purvainas un smilšainas stigas, izcirtumi, smilšu karjeri, speciālie testi ar enduro testu elementiem.

Enduro Rallijs - ir motosporta veids, kur komandai, kas sastāv no diviem dalībniekiem (Tūristu klasē iespējami arī vairāki), jābrauc pa GPS iekārtā iezīmētu maršrutu, jāsacenšas speciālajos testos uz ātrumu un jāveic citi dažādas sarežģītības speciālie testi un uzdevumi. 

Sacensībās būs iespējams startēt 7 dažādās klasēs: 
Hard Enduro, Hard Enduro Hobby un ATV Quads - Augstākas sarežģītības distance ar vairākiem speciālajiem testiem, veicama ar sporta motociklu vai pilnpiedziņas kvadraciklu. Tehniski sarežģītu un fiziski grūtu šķēršļu pārvarēšana – smiltis, dubļi, izcirtumi, grāvji
Soft Enduro, Sport Quads un SSG – vidējas sarežģītības distance ar vairākiem speciālajiem testiem veicama ar ielas enduro motociklu (virs 130kg) vai kvadraciklu ar aizmugurējo riteņu piedziņu vai transporta līdzekli, kurā blakus sēž divi dalībnieki. 
Tūristu klase – vienkāršota distance, kuru var veikt bez lielas pieredzes motosportā ar mototehniku, kas piemērota braukšanai pa cietu segumu – grants ceļiem, stigām un takām. Komandā var būt neierobežots skaits dalībnieku.

Reģistrēšanās šeit

Norises vieta: Zante, Kalniešu mototrase un Lasīšu karjers.

Sīkāka informācija: www.appasaule.lv vai pa tālr.: 26491184 (Agnese), 29135812 (Raitis).

back to top