pavasara-foto-majas-lapaimazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Jaunajā gadā tiekas novada seniori

06.01.2018 13:00

img_3456.jpg6.janvārī, tieši Zvaigznes dienā, kuru pēc seniem latviešu ticējumiem sauc arī par Trejkungu jeb saules atgriešanās dienu, Valdeķu kultūras nama plašajās telpās uz Jaungada sarīkojumu pulcējās novada senioru kuplā saime.

Seniori labprāt un regulāri tiekas kopīgos pasākumos un Jaungada balle ir viens no iemīļotākajiem gada svētkiem. Arī šogad to apmekklēja teju divi simti aktīvāko senioru no Kandavas un novada pagastiem. Uz pirmo gada pasākumu, tāpat arī uz citiem, ciemos parasti tiek aicināti draugi- seniori no citiem novadiem. Šogad tie bija atbraukuši no Kabiles, Kolkas, Kuldīgas, Laucienas un Talsu tango klubiņa. 

Pasākuma oficiālo daļu vadīja Dagnija Gudriķe un  koncertu sniedza Dzintras Lindes vadītais Kandavas kultūras nama senioru jauktais vokālais ansamblis „Vīgriezes”.

Ar apsveikumiem un svētku kliņģeri seniorus sveikt bija ieradusies domes priekšsēdētāja Inga Priede, vēlot visiem veselību, izturību, dzīvesprieku un gaišas jaunā gada dienas.

Balli ar paša sacerētām dzejas vārsmām atklāja pensionāru padomes priekšsēdētājs Zigurds Megnis, novēlot visiem ražīgu un miera pilnu gadu.

Ar pirmajām mūzikas taktīm, plašā zāle piepildījās dejotājiem un dejas Ventspils muzikanta Māra izpildījumā turpinājās līdz pat vakaram.

back to top