kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Grenču ciema svētki un sporta svētki aizvadīti

14.07.2018 13:00 - 15.07.2018 - 03:00

dsc_0462.jpg14.jūlijā Grenču ciematiņā norisinājās svētki, kas rīta pusē pulcēja vietējos netradicionālo sporta spēļu cienītājus, bet pievakarē- kultūras programmas baudītājus.

Kā, ierasts, grenčiniekus svētkos sveikt bija ieradusies Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede un Zemītes pagasta pārvaldniece Rita Diduha, kuras svētku laikā godināja vietējo ģimeni- Mariju un Andri Akermaņus- pasniedzot domes priekšsēdētājas pateicību par labajiem darbiem ikdienā apkārtnes sakopšanā un aktīvu līdzdalību Grenču ciema sabiedriskajās aktivitātēs.

Savējos sveica arī ciemata vecākais Guntis Gulbis, kurš lielu pateicību izteica vietējiem zemniekiem, uzņēmējiem un citiem palīgiem, ar kuru atbalstu svētki padarīti krāšņāki.

Pēc apsveikuma vārdiem vakars turpinājās ar Zemītes jauktā vokālā ansambļa „Sapnī” muzikālu sveicienu un Strazdes amatierteātra sarūpētu nenopietnu uzvedumu “Tie labie laiki”.

Rīta pusē grenčinieki individuāli un komandās mērojās spēkiem Kultūras un Sporta pārvaldes organizētajās netradicionālajās sporta aktivitātēs - kā zābaka, šķīvīšu un šautriņu mešana, spēka trīscīņa, krekla vilkšana, “Akmens, šķēres, papīrītis”, lēkšana pār virvi un citas jautras izrīcības.

Svētki turpinājās līdz rīta gaismai zaļumballē ar Gintu Birkenšteinu un Ojāru Vītoliņu.

back to top