pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Latvijas Republikas 101. gadadienā pasniegti apbalvojumi novadniekiem

18.11.2019 16:00

dsc_0723.jpg18.novembrī, Kandavas kultūras namā notika Latvijas Republikas proklamēšanas 101. gadadienas pasākums, kurā apbalvojumus saņēma piecpadsmit novada ļaudis, kas pašaizliedzīgi un ar atdevi strādājuši savā tiešajā darbā, uzņēmējdarbībā, iesaistījušies labdarības kustībā, tūrismā, sportā, kultūrā un citās sabiedriskās dzīves jomās.

Mēs kopā spējam paveikt daudz labu lietu, tāpēc vēlos pateikties visiem par līdzdalību un ieguldījumu sava novada attīstībā. Turpināsim iesāktos darbus, Lai mūsu Latvijas dzimšanas diena ir katra ceļa turpinājums, virzienā uz augšu!”, - atklājot pasākumu, sacīja Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede.


Apbalvojums “Kandavas novada Pateicība”:

Antoņinai Bojarinovai- par mūža ieguldījumu izglītības nozarē Kandavā un aktīvu darbību katoļu draudzē.

Ojāram Budženam- par labdarību un nozīmīgu ieguldījumu Matkules pagasta sabiedriskajā un kultūras dzīvē.

Andim Dūniņam- par ieguldījumu Matkules pagasta sporta dzīves aktivizēšanā.

Jānim Kamerādam- par novada atpazīstamības veicināšanu Latvijā un aiz tās robežām.

Dzintaram Mantajam- par ieguldījumu Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma izaugsmē.

Intai Orstei- par ieguldījumu Cēres pagasta kultūras un sabiedriskajā dzīvē un novada senioru kustībā.

Aijai Ozolai- par ieguldījumu Vānes pagasta jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā, un sabiedriskās dzīves veicināšanā Zantes pagastā. 

Ivetai Piesei- par ieguldījumu kultūrvēstures un dabas vērtību apzināšanā un popularizēšanā novadā un ārpus tā robežām.

Gitai Priedei-Pileniecei- par ieguldījumu vairāku projektu īstenošanā Vānes pagastā.

Baibai Rullei- par ieguldījumu Kandavas atpazīstamības veidošanā Latvijā un starptautiskā mērogā.

Raivim Zekundem- par ieguldījumu Zemītes pagasta Grenču ciema kultūras dzīves norisēs.

Edītei Zviedrei- par gaumīgas un sakārtotas vides veidošanu Kandavas novadā.

Apbalvojums “Kandavas novada Gada uzņēmējs” Guntim Krūmiņam – par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbībā, veicinot novada atpazīstamību Latvijā un aiz tās robežām.

Apbalvojums “Kandavas novada Gada labdaris” Antrai Gaisai – par nozīmīgu ieguldījumu Kandavas novadā.

Apbalvojums “Kandavas novada Goda pilsonis” Ilzītei Grīnbergai – par nozīmīgu mūža ieguldījumu kultūras un mākslas jomu popularizēšanā Kandavas novadā.

  Svētkos uzstājās Kandavas kultūras nama jauktais koris "Kandava" un Kandavas novada jauniešu deju kolektīvs "Imuliņa".  Svinīgās ceremonija noslēgumā klātesošos priecēja koncertuzveduma pirmatskaņojums "Te mūsu saknes un cerību pļavas..." (Maijas Laukmanes dzeja, Jāņa Tabūna mūzika). Tapušas astoņas jaunas dziesmas- katram Kandavas novada pagastam un pilsētai nu ir sava dziesma.

 “Kandavas novada Pateicība” Antoņinai Bojarinovai par mūža ieguldījumu izglītības nozarē Kandavā un aktīvu darbību katoļu draudzē
  "Kandavas novada Pateicība" Ojāram Budženam par labdarību un nozīmīgu ieguldījumu Matkules pagasta sabiedriskajā un kultūras dzīvē
"Kandavas novada Pateicība" Andim Dūniņam par ieguldījumu Matkules pagasta sporta dzīves aktivizēšanā "Kandavas novada pateicība" Dzintaram Mantajam par ieguldījumu Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma izaugsmē "Kandavas novada Pateicība" Aijai Ozolai par ieguldījumu Vānes pagasta jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā, un sabiedriskās dzīves veicināšanā Zantes pagastā "Kandavas novada Pateicība" Ivetai Piesei par ieguldījumu kultūrvēstures un dabas vērtību apzināšanā un popularizēšanā novadā un ārpus tā robežām "Kandavas novada Pateicība" Gitai Priedei-Pileniecei par ieguldījumu vairāku projektu īstenošanā Vānes pagastā "Kandavas novada pateicība" Baibai Rullei par ieguldījumu Kandavas atpazīstamības veidošanā Latvijā un starptautiskā mērogā "Kandavas novada Pateicība" Raivim Zekundem par ieguldījumu Zemītes pagasta Grenču ciema kultūras dzīves norisēs "Kandavas novada Pateicība" Apbalvojums “Kandavas novada Gada uzņēmējs” Guntim Krūmiņam par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbībā, veicinot novada atpazīstamību Latvijā un aiz tās robežām Apbalvojums “Kandavas novada Gada labdaris” Antrai Gaisai par nozīmīgu ieguldījumu Kandavas novadā  Apbalvojums “Kandavas novada Goda pilsonis” Ilzītei Grīnbergai par nozīmīgu mūža ieguldījumu kultūras un mākslas jomu popularizēšanā Kandavas novadā
back to top