4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Seminārs mājražotājiem “Zvejas un akvakultūras produktu kulinārās vērtības”

27.05.2015

dscn1602.jpgSadarbojoties ar Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centru Tukuma novadā, 27.maijā tehnikumā notika seminārs “Zvejas un akvakultūras produktu kulinārās vērtības”. Skolotāja Dzintra Znatnaja demonstrēja dažādus zivju ēdienu pagatavošanas veidus. Īpaša uzmanība tika pievērsta mūsu reģiona raksturīgākajiem produktiem un jūras veltēm. Ar lielu interesi  semināra dalībnieki klausījās skolotājas Lilijas Ķieģeles lekciju par galda kultūru, kā arī semināra dalībnieki paši praktiski izmēģināja locīt salvetes un veidot dažādu tematu galdu klājumus.

Informācija un foto: M.Žilvinska.

back to top