pavasara-foto-majas-lapai3mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Orientēšanās sezona Kandavā rit pilnā sparā

10.05.2016 16:00 - 20:00

20160411_172610.jpgOtrdien, 10.maijā no 16.00 līdz 20.00 Jaunkandavā notiks seriālu „ZigZag” un „Silva” apvienotā kārta o-skrējienā, kā arī taku-o kārta. Starts pie Lauksaimniecības tehnikuma stadiona. Lūgums Jaunkandavas suņu saimniekiem 10.maijā nelaist savus mīluļus pastaigā brīvā vaļā!

Orientēšanās sporta sezona novadā sākās jau 11.aprīlī Cērē. Orientieristus gaidīja seriāla „ZigZag” o-skrējiena un „Kurzemes-Zemgales Taku-o ABC” taku-o kārtas. Pavasara saulītes vilināti, Cēri apmeklēja vairāk nekā 50 orientieristi. Jāuzteic divas novada jauniešu grupas.

Pirmkārt, Cēres pamatskolas skolnieki: Ralfs un Ritvars Konovi, Aksels Kuzmins un Aivis Paldiņš. Viņiem ar o-skrējiena distanci tā bija tikai atkārtota iepazīšanās. Otrkārt, Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma audzēkņi: Agnese Mironova, Sandis Laizāns, Gvido Bērziņš, Elvis Paegleskalns un Vilnis Mežeckis. Sacensību rīkotājus jebkura interese tikai priecē. Tas liek pozitīvi skatīties uz nākamā gada plāniem, par novada skolu kausa izcīņu orientēšanās sportā

Informāciju sagatavoja: Uldis Vēciņš "SK Kandava"

back to top