kandavas_tilts_migla.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kandavas novada NVO forums "Savu vidi radi pats!"

05.08.2020 17:00 - 21:00

kandavas_nvo_forums_2.jpg5.augustā no plkst. 17.00- 21.00 Zemītes Tautas namā norisināsies Kandavas novada nevalstisko organizāciju un neformālo sabiedrības iniciatīvu grupu forums “Savu vidi radi pats!”.

Forumā aicinām piedalīties Kandavas novada nevalstisko organizāciju un neformālo sabiedrības iniciatīvu grupu līderus un dalībniekus. Gaidīsim dalībniekus no Zantes, Zemītes, Vānes, Matkules, Cēres, Kandavas pagasta un Kandavas pilsētas.


DARBA KĀRTĪBĀ:

  • NVO un sabiedrības iniciatīvu grupu iepazīšanās, savas darbības prezentācijas un ideju iedvesmai rosīgāko kaimiņu aktivitāšu prezentācijas; Iespējamās iepazīšanās formas:
    • īsumā pastāstīt par savu organizāciju vai iniciatīvu grupu, tās darbības jomām, mērķauditoriju  un sabiedriskajām iniciatīvām;
    • ar prezentāciju, ne garāku par 5 minūtēm.
  •  Interešu aizstāvības jautājumi- kā aktīviem iedzīvotājiem vai organizācijai savas intereses pārstāvēt pašvaldībā, Ministru kabinetā, Saeimā- biedrības Latvijas Pilsoniskās alianses direktore Kristīne Zonberga;
  • Iepazīšanās ar piedāvājumu un pieteikšanās apmācībām Kandavas novadā “Līderu akadēmija”- prezentē Kurzemes NVO centrs;  
  • Individuālas konsultācijas aktīvajiem iedzīvotājiem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem sniegs Latvijas Pilsoniskās alianses Projektu vadītāja Anita Īvāne.



Piesakoties lūgums norādīt kādu NVO vai iniciatīvu grupu pārstāvat, cik dalībnieki būsiet, kontakttelefonu vai e-pastu. Pieteikties varat  gan rakstot elektroniski knifkandava@inbox.lv, gan iespējams zvanīt 26527265 (Ērodeja). Visus interesentus aicinām iezīmēt savos kalendāros NVO foruma datumu, bet līdz 3. augustam mobilizēties un pieteikt savu dalību. Noteikti vēlamies pulcināt arī aktīvos iedzīvotājus – ja nepārstāvat nekādu biedrību, bet vēlaties piedalīties, droši piesakieties!

Dalība forumā bez maksas!


back to top