pavasara-foto-majas-lapai4mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicinām pieteikties Kandavas pilsētas svētku gājienam!

07.03.2023 - 20.05.2023

dsc0601.jpgKandavas pilsētas svētku ietvaros, sestdien, 27.maijā plkst. 19:30 norisināsies svētku gājiens ar devīzi "Dzīve ir teātris un teātris ir dzīve!".

Gājienā aicinām iesaistīties un sevi prezentēt Kandavas un pagastu uzņēmumus, iestādes, apvienības un biedrības, kā arī iedzīvotājus, apvienojoties draugu un radu saimēs tā kuplinot svētku gājienu.

VISIEM SVĒTKU GĀJIENA DALĪBNIEKIEM, kuri laicīgi būs pieteikuši savu dalību gājienam un gājienā komanda būs noformēta atbilstoši svētku devīzei “Dzīve ir teātris un teātris ir dzīve!" IEEJA svētku lielkoncertā "Intars Busulis un Abonementa orķestris" BEZ MAKSAS!

Pulcēšanās paredzēta no plkst. 19.00 pie Katoļu baznīcas. Gājiens virzīsies no Katoļu baznīcas līdz Brīvdabas estrādei “Ozolāji”, kurā gaidāms lielais svētku koncerts: Intars Busulis un Abonementa orķestris: Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Karīna Tropa, Vineta Elksne.

Gaidīsim pieteikumus līdz 20.maijam, aizpildot pieteikšanās anketu, kurā jānorāda sekojoša informācija:
1) Iestādes pilns nosaukums/Kolektīva nosaukums;
2) Dalībnieku skaits;
3) Neliels apraksts par iestādi, īsa informācija (3-4 teikumi), kuru dzirdēsiet kā uzsaukumu gājiena laikā;
4) Komandas moto vai novēlējums pilsētas svētkos;
5) Komandas kontaktpersona un tālrunis;
6) Komandas e-pasta adrese.

Gājienā aicinām izpausties radoši un padomāt par vizuālo noformējumu atbilstoši svētku devīzei “Dzīve ir teātris un teātris ir dzīve”!

Pieteikuma anketa šeit: https://docs.google.com/forms/...

back to top