pavasara-foto-majas-lapai11mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Aicina piedalīties makulatūras vākšanas konkursā "Palīdzēsim kokiem!"

27.09.2016 - 28.03.2017

dsc_0308.jpgSIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība „Piejūra”" aicina pirmsskolas izglītības iestāžu (PII) audzēkņus un vispārizglītojošo skolu skolēnus piedalīties gadskārtējā makulatūras vākšanas konkursā „Palīdzēsim kokiem!". 

Jau otro gadu pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem tiek rīkots atsevišķs konkurss no vispārizglītojošām skolām. Tas nozīmē, ka bērnudārzu audzēkņi makulatūras vākšanā sacenšas savstarpēji. Šogad balvu fonds tiek papildināts ar vēl kādu jaunumu. Proti, par katru savākto makulatūras tonnu, attiecīgā izglītības iestāde saņems 5 kg biroja papīru.

Interesenti aicināti sacensties makulatūras vākšanā, kā ik gadus, līdz 2017. gada 28. aprīlim. Konkursa gala rezultātus izglītības iestādēm, kas piedalījušās konkursā, paziņo 2017. gada maijā – noslēguma sarīkojumā. 

Aicinām skolas uz sadarbību, tā palīdzot makulatūrai nonākt atkritumu poligonā „Janvāri”, kur tā tiks sapresēta, lai nodotu otrreizējai pārstrādei. 2017. gada maijā, tiks rīkots noslēguma apbalvošanas pasākums, uz kuru tiks aicināti visi konkursa dalībnieki.

Konkursa nolikums pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem šeit

Konkursa nolikums vispārizglītojošo skolu 1.-12.kl audzēkņiem šeit

Informācijai: Tālr.: 63123306; Mob. tālrunis: 22008989

back to top