pavasara-foto-majas-lapai2mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Kino - filma "Svingeri"

04.03.2017 18:00

svingeri.jpg«Latvijā ir sekss!» Ar šādu skaļu teikumu sevi piesaka ilgi gaidītās un daudz apspriestās pašmāju pikantās komēdijas «Svingeri» veidotāju komanda. No februāra filma ieziet ārpus tradicionālajiem kinoteātriem, lai dotos pie skatītājiem visā Latvijā reģionu tautas namos un kultūras namos.

SVINGERI ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska.

Tas ir izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

Režisors – Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova Lomās: Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Jānis Jubalts, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs Filmu kompānija: Platforma Filma, Cinevilla Studio

Vecuma ierobežojums 16+

Filmas demonstrēšanu organizē Kinopunkts.

back to top