pavasara-foto-majas-lapai9mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

"Radīti skatuvei - 2017"

21.04.2017
3.vietas ieguvēja Estere Dravniece

3.vietas ieguvēja Estere Dravniece

21. aprīļa vakarā  Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas 5.-12.klases skolēni piedalījās jauno vokālistu konkursā “Radīti skatuvei”. Pasākumu vadīja Adrija Kindzule un Gints Leimanis, bet  dalībnieku uzstāšanos (tehnisko un māksliniecisko sniegumu, kā arī  vokālo kultūru)  vērtēja žūrija – Katrīna Začeste, Andra Vilkauša un Solvita Jansone.

8.-12. klašu grupā bija deviņi priekšnesumi. Visvairāk punktu ieguva meiteņu duets - Marta Šteinberga un Elīna Ķēniņa par dziesmas “Tumša nakte, zaļa zāle” izpildījumu. 2.vieta -Andai Jekovičai (par Eda Šīrana dziesmu “I See Fire”), bet 3.vieta - Esterei Dravniecei par pašas komponēto dziesmiņu “Viss mainās”.

5.-7. klašu grupā bija vienpadsmit priekšnesumi. 1.vieta - Andim Olbikam (“The Score”), 2.vieta - Felicitai Fursai (“One Call Away”), bet 3.vieta – Loretai Čabovskai (“Mazajām sirsniņām”).

                                                                                                                                                                           K.Čākure 

Žūrija 3.vietas ieguvēja Estere Dravniece 1.vietas ieguvējs Andis Olbiks 3.vietas ieguvēja 5.-7.klašu grupā Loreta Čabovska Arī skatītāju un klausītāju viedoklis tiek uzklausīts 1.vietas ieguvējas kopā ar mūzikas skolotāju Evu Šepetovsku.
back to top