pavasara-foto-majas-lapai2mazs.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Jātnieku sporta pēcpusdiena

18.08.2017 16:00
Foto: S.Celmiņa

Foto: S.Celmiņa

18.augusta pēcpusdienā Valdeķos jau trešo gadu norisinājās jātnieku sporta pēcpusdiena, kuru organizēja i/u “Ivetas zirgi” sadarbībā ar biedrību “Stafete”.

Pēcpusdienā piedalījās arī viesi-jātnieki no Tukuma jātnieku sporta kluba un Zentenes sporta kluba “Morfijs”. Valdeķu stalli pārstāvēja deviņi jātnieki, Tukumu- divi, bet no Zentenes bija ieradušies trīs jātnieki. Tā kā šis pasākums līdz šim tika organizēts vairāk kā svētki, ne kā sacensības, tad vadības un šķēršļu pārvarēšanas maršrutos laiks netika uzņemts un vietas netika dalītas.

Izņēmums bija jautrības stafete, kur uzvarētājs bija viens, un tas saņēma balvu. Šovasar mūsu novada jātnieki ir startējuši sacensībās Saldū un Kuldīgā.

Ir izveidojusies sadarbība ar SK “Kandava”  un ievirzītas sarunas par to, ka nākošajā gadā varētu tikt organizētas oficiālas jātnieku sporta sacensības ar citu klubu piedalīšanos. 

Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa Foto: S.Celmiņa
back to top