4-attels.jpg
dzīvo ar garšu!
  • Latviski
  • English
Lapas karte
AA+A++
A AAA
PASĀKUMU KALENDĀRS

Psihoterapeites Diānas Zandes lekcijas Kandavā

13.04.2019 10:00 - 16:30

d_zande13.jpg13. aprīlī  no plkst. 10:00 līdz 16:30 Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas lasītavā lekcijas par ilgstošu stresu, profesionālo izdegšanu un veselīgu savstarpējo attiecību būvēšanu ģimenē lasīs Dr.psych., psiholoģe, psihoterapeite Diāna Zande.

10:00 - 12:00 Semināru cikls par ilgstoša stresa un profesionālās izdegšanas profilaksi iedzīvotājiem”. Pārrunāsim to, kas ir stress, kā tas attīstās, kādas ir tā pazīmes un sekas. Pārrunāsim arī to, kā rodas izdegšana un kā to samazināt. Liela nodarbības daļa tiks veltīta praktiskiem ieteikumiem par to, kā sev palīdzēt samazināt stresu ikdienā un veselīgā veidā «nolaist tvaiku».

12:15 - 14:15 Gribam labu, stipru un laimīgu ģimeni! Aktivitāte “Nodarbību cikls ģimenēm veselīgu savstarpējo attiecību būvēšanai” Domājot par savu ģimeni, mums dažreiz šķiet, ka galvenais  ir ātri atrisināt šīs dienas problēmas. Tomēr tikpat nozīmīgi, ir saprast, kā ģimene attīstās laika gaitā, kā sekmīgi mainīties līdzi laika un notikumu izvirzītajām prasībām, kas ģimeni virza tuvāk krīzēm un risinājumiem.

Ģimenē nemitīgi notiek pārmaiņas – ik dienas sastopamies ar jauniem izaicinājumiem un jauniem atklājumiem. Ikviens ģimenē piedzīvo pārejas no viena dzīves posma otrā, no vienas lomas citā. Mēs esam bērni, brāļi un māsas, partneri, vecāki, vecvecāki. Laikam ritot, mainās katra ģimenes locekļa uzdevumi un spējas. Tāpat laika gaitā mainās priekšstati par to, kas ir “laba ģimene”,  kādām jābūt attiecībām tajā, kā jāaudzina bērni, kā jāsadala pienākumi.... Pirmajā nodarbībā runāsim par visiem šiem jautājumiem. Pievērsīsimies arī tam, kā ģimenes vēsture ietekmē to, kā izvēlamies partnerus, veidojam attiecības starp paaudzēm, kā audzinām bērnus. 

14:30 - 16:30 Un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi Aktivitāte “Nodarbību cikls ģimenēm veselīgu savstarpējo attiecību būvēšanai”Nodarbība par partneru attiecībām, mīlestību un krīzēm. Tajā pārrunāsim to, kas ir mīlestības trijstūra modelis, un kā tas var palīdzēt uzturēt labas pāra attiecības? Kādas ir likumsakarības partneru attiecību attīstībā laika gaitā, un vai krīzes ir neizbēgamas? Kā partneru attiecības ietekmē “pieredzes grābekļi”? uzzināsim to, kā partnerattiecībās var palīdzēt “nedaudz vairāk” un “drusku mazāk” modelis.

back to top